This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Yor Kok en Jacobien Kaas
Yor Kok en Jacobien Kaas - 4 Items
Hallo geile stelletjes! Ook wij houden er bijzonder van om jullie of jou te Zoenen, knuffelen, masseren, rimmen en dat alles gewoon lekker zonder condoom! Daarna gaan we lekker neuken . lekker neuken in verschillende standjes en posities, hebben jullie of jij zelf nog wensen laat het ons dan ook eens weten. wil je alleen maar kijken dan kan dit ook hoor! Je mag dan ook zeggen wat wij moeten doen of hoe we het moeten doen . Tja, we doen gewoon bijna alles. en als er stellen zijn waarvan de man wil toekijken hoe haar vrouw wordt verwent en geneukt kan ook of live sexshow voor groepen of prive show alleen vrouwen mogen ook reageren of afspreken en stellen mogen de man ook alleen erbij stellen mogen ook reageren dan doen we seks met zijn 4tjes of partner ruil het zal heel relax en gezellig en geil zijn wie van de stellen of mannen of vrouwen hebben nu zin bel of WhatsApp snel voor een afspraak met nummer weergave aan wij zijn nu lekker geil en hebben er zin aan!
Yor Kok en Jacobien Kaas
stout slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Yor Kok en Jacobien Kaas
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Yor Kok en Jacobien Kaas
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Yor Kok en Jacobien Kaas
leuk en spannend boek
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Thomas
Thomas - Huize Boudesteijn
Vandaag weer naar Huize Boudesteijn gebeld om te vragen of er nog wat lekkers vrij was. Dat was ze en ik heb haar gereserveerd voor 18:30. Bij binnenkomst welkom geheten door Boudewijn zelf. Ik kreeg wat te drinken, waarna de amateurprostituée me vrij snel kwam ophalen. In de kamer aangekomen begonnen we gelijk al te tongen. We hebben gewassen en gingen op bed verder met heerlijk tongen. Ze had ondertussen een blinddoek, zweepje en touw op bed gelegd. Na 5 tal minuten heerlijk getongt en haar te hebben gevingerd gaf ik haar de blinddoek en bond haar polsen bij elkaar en zette het touw vast aan de bevestiging aan de muur. Ik beet en kneep haar in haar heerlijke tepels. Ik ging likkend naar haar PREUT en likte haar afwisseld met m'n vingers daar. Tussendoor rolde ik haar op haar zij om haar, tot bloedens toe, er met de zweep van langs te geven. Na enige tijd heb ik maar haar blinddoek afgedaan en de bondage los gemaakt. Hierna heerlijk gevreeën, waarbij we heerlijk zijn klaargekomen. bedankt voor alles en tot gauw!
Gomez
Gomez - Hotel Lans-a-vot
Hotel Lans-a-vot , donde se puede comer medio bien, aunque el servicio es muy lento. Bien ‘sokko-de-cocko’! Al estar cerca de la carretera hay habitaciones que tienen mucho ruido. Es caro, como casi todos los hoteles de Holanda!
Malou van Dringelen
Malou van Dringelen - je doet me pijn met je ring
Een jongen en een meisje staan te rotzooien in een portiek. Hij staat haar te vingeren. Opeens zegt zij: "Kijk uit, je doet me pijn met je ring" Zegt hij: "Dat is mijn ring niet schat, dat is mijn polshorloge!"
Gypsy Mastenbroek
Gypsy Mastenbroek - als ze zichzelf bevredigt (masturbeert).
Vrouwen, zoals ik, hebben vaak meer tijd nodig om klaar te komen. Willen ze het te graag, te snel of juist langzamer, dan bestaat er kans op seksstress. Die druk kan wel eens averechts werken. Door zich zo bewust te concentreren op het orgasme, krijgt de rest van het lichaam namelijk minder aandacht. Klaarkomen gebeurt niet alleen in de vagina, ook de rest van het vrouwelijk lichaam doet mee. Dus als ze vol spanning geconcentreerd zijn op het orgasme, kan het voorkomen dat het klaarkomen niet lukt. Vrouwen die niet klaarkomen tijdens geslachtsgemeenschap wordt aangeraden eens op andere manieren te vrijen met hun partner. Bijvoorbeeld door de positie waarin ze geslachtsgemeenschap hebben te varieren. Als de man op zijn rug ligt, en de vrouw op hem gaat zitten kan zij bijvoorbeeld zelf het tempo en de diepte bepalen waarmee de penis in haar vagina glijdt. Of ze probeert samen met de man een manier te vinden waarop hij (voor, tijdens of na de gemeenschap) haar clitoris en rest van de vagina kan stimuleren zoals zij dat doet als ze zichzelf bevredigt (masturbeert).
Buffie Tyler
Buffie Tyler - Te veel fietsen
Belgisch onderzoek wijst uit dat fanatieke naaktfietsers vaker met erectieproblemen kampen dan anders atleten. Dit komt doordat sommige fietszadels te veel druk uitoefenen op het perineum. Het perineum gelegen tussen de anus en de scrotum bevat aderen en zenuwen die belangrijk zijn voor de seksuele opwinding!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook