This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cocky Booij en Valentina Roos
Cocky Booij en Valentina Roos - 1 Item
Hallo Stellen en dames en heren. we houden er van om jullie of jouw te Zoenen, knuffelen, masseren en lekker met condoom of zonder condoom te neuken . lekker neuken in verschillende standjes en posities, hebben jullie of jij zelf nog wensen laat het eens weten. wil je kijken kan het ook of zeggen wat we moeten doen of hoe we het moeten doen . we doen bijna alles. en als er stellen zijn waarvan de man wil toekijken hoe haar vrouw wordt verwent en geneukt kan ook of live sexshow voor groepen of prive show alleen vrouwen mogen ook reageren of afspreken en stellen mogen de man ook alleen erbij stellen mogen ook reageren dan doen we seks met zijn 4tjes of partner ruil het zal heel relax en gezellig en geil zijn wie van de stellen of mannen of vrouwen hebben nu zin bel of WhatsApp snel voor een afspraak met nummer weergave aan wij zijn nu lekker geil en hebben zin je kan vanavond vanaf 20:30!!!!!!!!!!!!
Cocky Booij en Valentina Roos
lekkker tuigje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - Pijnklachten tijdens de penetratie
Pijnklachten tijdens de penetratie verschillen gelukkig per vrouw. Het kan een zeurende pijn zijn of één die plotseling optreedt en branderig aanvoelt. Sommige vrouwen hebben pijn aan de schaamlippen en de clitoris, anderen rond de vagina-ingang of dieper van binnen. Andere vooral aan hun anus. De pijn kan vlak voor het orgasme opkomen of alleen tijdens het klaarkomen of daarna. Sommigen hebben altijd pijn, anderen alleen in bepaalde situaties. Als je je heir zorgen om maakt bezoek dan snel Dokter Hans, vooral als dit gepaard gaat met bloedingen! Zoals ik laatst heb mogen ervaren!
Guina Stiel
Guina Stiel - spiraaltje laten plaatsen door Dokter Hans
Hoikes, Ik heb vorig jaar dus ook een spiraaltje laten plaatsen door Dokter Hans. Maar ik heb daarover een vraag. Ik heb het spiraaltje op de 18e laten plaatsen en op de 21e ben ik hevig ongeteld geworden maar we zijn nu inmiddels een jaar later en ik ben het nog steeds net zo heftig .Volgens Dokter Hans is dit normaal. Iemand daar ook een dergelijke ervaring mee???
Biafra
Biafra - mannen die echt héél erg naar zweet ruiken
Er zijn mannen die echt héél erg naar zweet ruiken. Je hoort iedereen er dan over roddelen dat het op 2 meter afstand zelfs al niet meer uit te houden is, enz. Bijv. een vroegere pooier van me.. hij stonk echt heel erg. Maar die pooier had wel gewoon een vrouw en kinderen. Dan kun je ten eerste al moeilijk geloven dat iemand sex kan hebben met iemand die van 2 meter afstand al zo stinkt, maar als je er dan goed over nadenkt is dat toch eigenlijk ook niet mogelijk. Dus moet er iets anders zijn.. en zoals Boudesteijn al zegt: geur speelt ook een rol bij verliefdheid enzo. Ik ben echt nog nooit verliefd geweest op iemand die ik vond stinken. Wanneer je verliefd op iemand bent dan vind je diegene toch juist lekker ruiken.. juist als hij een beetje zweet ofzo (ja okee, een beetje :D) dan ruik je hem en daarom vind je het lekker!
Gypsy Mastenbroek
Gypsy Mastenbroek - masturbatie (zelfbevredigings-) oefeningen
Tja, door middel van masturbatie (zelfbevredigings-) oefeningen, kunnen foefridders zichzelf trainen het klaarkomen uit te stellen. Tweederde van de foefridders heeft wel eens last van te snel klaarkomen. Het uitstellen van klaarkomen kunnen ze alleen of samen met een mannelijke partner trainen. Hier een tip: masturbeer met droge hand, stop niet als het orgasme nadert maar vertraag het tempo of de druk, bijvoorbeeld door de minder gevoelige delen van de penis te strelen! Zo slijt ie in ieder geval niet van het plassen!
Graig Bull
Graig Bull - recensies op usedslipjes.com
HOI! Zo heb ik ook jarenlang geprofiteerd van de recensies op usedslipjes.com en vond het eigenlijk niet meer juist om zelf niet te schrijven. Maar dat blijkt best moeilijk. Zie onderstaand verhaal. Gezien de enthousiaste verhalen afgelopen week een bezoek aan Huize Boudesteijn gebracht en gekozen voor ene Maria. Gelukkig was ze vrij. Maria is aardig en lief. Binnen het uur bereikte zij één hoogtepunt en ik twee! En toch is het voor mij niet voor herhaling vatbaar. Andere vrouwen maakten mij soms bijna gek en raakte ik compleet in vervoering; dat had ik bij haar helaas niet. Dat bedoel ik nu met hoe moeilijk het is om een goede recensie te schrijven: Heren, met haar is niets mis. De beoordeling is dan ook zeker positief; geniet van haar! Maar zelf miste ik net dat laatste vonkje. Nog een klein minpuntje:Toen ik thuis gekomen onder de douche ging staan, plakte er nog een paar lange blonde haren aan mijn lichaam. En nee hoor, die zijn echt niet van mijzelf!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook