This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rikkie en Jay Loo
Rikkie en Jay Loo - 4 Items
Dag, dit echtpaar, redelijk niveau; zij sexy met volle borsten en billen, hij 100% biseks, vinden het spannend af en toe een (bi)man van 45+ te ontvangen. We beginnen met een erotische 4 handen massage en vervolgens een opwindende trio. Maar natuurlijk zijn ook al jouw intieme (bi) fantasieën en wensen bespreekbaar, bijvoorbeeld een spannende bondage. Dus trek de stoute schoenen aan en laat je eens heerlijk anaal verwennen, wij zijn voor veel in. Met vrouw alleen is ook helaas bespreekbaar. Wij ontvangen je in discrete en ontspannen sfeer bij ons thuis in de Kop van N-Holland. Voor info kan je ons bellen met nr herkenning SVP niet mailen of SMS'n!
Rikkie en Jay Loo
gedrtggen herenslip te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Rikkie en Jay Loo
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Rikkie en Jay Loo
burlen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Rikkie en Jay Loo
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ivonne Gross
Ivonne Gross - met mijn nieuwe vriend in hotel Lans-a-vot
Zo was ik zaterdag j.l. met mijn nieuwe vriend in hotel Lans-a-vot . Via de site een luxe arrangement geboekt voor 2 personen. De beloofde thee op de kamer was niet geleverd en kon ook niet meer geleverd worden. De picknick mand bleek een tas met pp 3 smakeloze broodjes, een appel een blikje frisdrank waarvan één ruim over de datum, een bounty en een kitkat. Het beloofde diner bleek een bbq te zijn waarbij de wachttijden wel erg lang opliepen. Om een drankje te bestellen werden we regelmatig afgebekt dat er geen tijd was en of we dat dan maar zelf binnen wilden bestellen. Bij het ontbijt sprongen de tranen in mijn onderbroek bij het zien van zoveel goedkope, smakeloze vlees- en kaaswaren. Van enige service was geen sprake en toen ik vroeg of de jus d'orange vers was werd er gereageerd alsof ik een onoirbaar voorstel had gedaan. Op het terras om een doosje lucifers vragen leverde de onvergetelijke opmerking op: daar kan ik echt niet aan beginnen, ú wil toch roken! Kortom: ongastvrij, niet klantgericht en van belabberde kwaliteit. Waar staan die 4 sterren eigenlijk voor?
Frank Fukking
Frank Fukking - wijze woorden
Roses are red, Grass is green, Open your legs And I'll fill you with cream!
Beertje van Beers
Beertje van Beers - gevalletje vaginisme
Oeps, gevalletje vaginisme wil zeggen dat de vagina samentrekt, zich als het ware sluit, zonder dat de amateurprostituée dit bewust doet. Dit gebeurt door onbewuste aanspanning van de spieren rond de vagine. Hierdoor kan er geen vuist, vinger, penis of soms zelfs niets eens een tampon in de vagina worden ingebracht. Het is een onbewuste reactie: het gaat vanzelf. Vaak is deamateurprostitutée zich er helemaal niet eens van bewust dat ze het doet. Dit soort prutsers die vaginistisch reageren, genieten boven wonder vaak wel van seks alleen niet van seksuele gemeenschap omdat dit pijn doet of onmogelijk is. De oorzaak van dit probleem is vaak moeilijk te achterhalen. Zelfs in therapie blijft dit regelmatig een vraag. Gelukkig kan het probleem opgelost worden, ook als de oorzaak onbekend is. Voor vragen hierover kunnen vrouwen terecht bij onze dokter Hans.
Valerie Mourgues
Valerie Mourgues - raadsel
Kees de slager is 1.80 m lang en niet al te breed. Wat weegt hij? – vlees
Milo
Milo - Boudesteijn Privé
. Hoi, Ik ben vanavond ook even bij een DVP in Boudesteijn Privé geweest! Ik schrijf: 50 euro, pijpen, beffen en neuken. Ze neemt er echt de tijd voor, lekker met haar borsten langs m'n hele lichaam gewreven (best lekkere borsten, maar wel zo strak dat ik kon voelen dat er siliconen in zaten, maar ook geil om te likken hoor..). Hier na ging ze met haar PREUT voor me staan en heb ik haar heerlijk nat gebeft. Ze keek zeer geil toe toen ik het deed. Hierna lekker diep gepijpt (m.c) waarna ze bovenop m'n pik ging zitten. Ze laat zich echt helemaal zakken tot je pik heel diep in haar zit. 2 standjes gedaan, eerst zij bovenop daarna ik. Zij volledig met haar benen bijna in haar nek en steeds maar willen dat ik dieper en harder in haar stootte. Al met al een heerlijk geil meisje en die bezoek ik zeker nog een keer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook