This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Phillemon en Doortje
Phillemon en Doortje - 1 Item
DAG! Wij hebben vandaag spontaan ook zin om te sexdaten. Welkom op ons sexprofiel. Dit is overigens niet ons echte werk maar een spannende aanvulling in onze vrije tijd, daarom ontvangen wij af en toe privé. Mannen zonder haantjes gedrag en(bi schierig mag), vrouwen en stellen zijn welkom. De vrouw is een overheerlijke blonde slet met een zalig lijf en mooie uitdagende ogen. Hij is latent homo inclusief een goed lichaam. Klasse en Niveau is wat we zoeken en bieden. Zonder date ervaring ben je ook welkom. Wij ontvangen privé in ons nette en luxe huis en ons bubbelbad is altijd heerlijk warm. Let op max leeftijd 72 jaar!! Alleen Nederlandse mannen! Geschoren of getrimd een must!! Svp alleen bellen!
Phillemon en Doortje
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - nieuwe DVP bij ons in de straat
Tja, gisteren ook maar eens op bezoek gegaan bij een nieuwe DVP bij ons in de straat.. Die meid ziet er gvd goed uit. Na een beetje aandringen was beffen geen enkel probleem. De vreemde exotische,zure smaak was na enkele minuten verdwenen en ze raakte zowaar behoorlijk opgewonden. Mooi gezicht zo vanaf haar poesje omhoog naar haar supergespannen silicoontjes. Na de opwarmbeurt heb ik haar verschrikkelijk geneukt. Na afloop vroeg ik nog of alles okay was en dat was.....Prima hoertje. Zou ik wel 10 keer op een dag willen nemen. Bij voorkeur met nog enkele vrienden samen. Wie weet wel met jou? Tot horens !
Jan Lambers
Jan Lambers - handige en ervaren klusser (monteur
Hallo Dames, Op zoek naar een handige en ervaren klusser (monteur) dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik ben van beroep monteur, wtb, en elektrisch, doe o.a. klussen in en rondom het huis, heb ervaring met elektriciteit, waterleiding, gas, elektro apparatuur, wasmachines e.d., verder timmerwerk en wat er zoal komt kijken in en rondom het huis, ook ervaring met auto reparaties. Heb je een klusje en ben je op zoek en heb je wellicht weinig of geen geld, je kan in natura betalen. Hoe of wat daar komen we wel uit, hoef niet meteen het onderste uit de kan, een lekkere massage is ook niet mis. Informatie klussen via mail, indien ik geen of weing ervaring in de klus heb dan zal ik dat eerlijk mededelen. Verder ben ik sinds kort gescheiden en (onbewust) alleenstaand, dus een vrije man!
Carla Kannewasser
Carla Kannewasser - corrigerende body
DAG! Ik heb nu een corrigerende body aan: Dus aan 1 stuk, met beugels voor BH-gedeelte. Zit erg lekker en corrigeert daar waar nodig is! Als je een los broekje/tailleband neemt, puilt er bij mij toch weer van alles naast. net las het verschil tussen bikini en badpak: Aan één stuk staat/zit vaak mooier……lekker toch!
Desiree Otten-Slagter
Desiree Otten-Slagter - allebei tennisliefhebsters
Twee vriendinnen, allebei tennisliefhebsters, treffen elkaar op straat. De ene heeft haar arm in het gips. "Gebroken," zegt ze. "Goh, meid, hoe is dat gebeurd?" "Ik wilde gisteravond een kind ontwijken." "En ben je toen tegen een boom gereden ofzo?" "Nee, ik ben bij onze tennisleraar uit het bed gevallen...."
Joke Bruis
Joke Bruis - hoevaak er echt gevreeen wordt
Na alle mooie verhalen uit de boekjes ben ik wel eens benieuwd hoevaak er echt gevreeen wordt. Soms vraag ik me wel eens af of wij een beetje abnormaal zijn na wat ik lees. Wij zijn 10 jaar bij elkaar en hebben een (peuter)zoontje. Door mijn werk en de zorg voor onze jonge man en het huishouden ben ik doordeweeks uitgeteld en lig bijtijds op bed. Daardoor gebeurt er doordeweeks eigenlijk niets bij ons. Daarom alleen in het weekend. En soms slaan we ook wel eens een weekend over, dan trek ik gelijk de stoute schoenen aan en klus lekker bij in een Glijhuis!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook