This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rinus en Corrie van Dusschoten
Rinus en Corrie van Dusschoten - 1 Item
hallo leuke lieve dames en heren van deze wereld,hier een leuk en goed uitziend stel wij doen graag spontaan en heerlijk verwennen bij ons zul jij je snel op je gemak voelen,alles mag niets moet nou ja alles is ook weer teveel gezegd,wat niet mag is anaal,klaar komen in mond,en haantjes gedrag Wat wel moet is safe sex,dus de daad werkelijk is wel met cd we houden van respect,hygine,eerlijk en geheim houding alles wat hier gebeurd ook graag hier laten.. voor trance avondjes welkom wil je meer weten gewoon even een belletje xxx ons ps,,,wel met nummer weergave bellen anders nemen we niet op prive nummers niet elkom en sms jes whatsapp worden niet meer beant woord!
Rinus en Corrie van Dusschoten
nat gedragenslipje te koop voor weinig!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Adriana Lieferkampf
Adriana Lieferkampf - one night stand zonder stand
Phone sex is wat mij betreft het gevolg van een klik die je beiden ervaart. Ik voelde die eerste keer wel een drempel. Zoals bij alle eerste keren waarschijnlijk. Hoe iemand overkomt tijdens het chatten en aan de telefoon kan heel erg verschillen. Overigens hebben we eerst een aftastend gesprek gehad voordat we de draad oppikten van het chat gesprek. Ik vond het een ontzettende kick. Een one night stand zonder stand.
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - wijze woorden!
De trap van het leven zit vol splinters, maar dat weet alleen hij die naar beneden is gegleden, of niet dan?
Tina Trompetske
Tina Trompetske - onderbroekje waarvan de pijpen steeds oprolden
Tja,. ik ben er nu wel ff even klaar mee (een strak onderbroekje waarvan de pijpen steeds oprolden en bovenkant -net onder de borsten- die steeds naar beneden rolde), maar ik zie op tv wel eens in How To Look Good Naked een mooi soort ding dat onder je borsten stopt maar wel schouderbandjes heeft. Ideaal! Want die hemahemdjes pletten je tieten weer en dat wil je ook niet als je je langs de kant van de straat staat aan te bieden!
Ashley Zietlers
Ashley Zietlers - Is dat beest soms ziek?
Twee oudere vrouwen wandelen door een landelijke omgeving. Opeens zien ze in het weiland een paard staan met een gigantische stijve lul. Zegt de ene tegen de andere: "Is dat beest soms ziek?" Zegt de ander: "Ik wou dat mijn man gvd zo ziek was!!"
Gerard Tool
Gerard Tool - Voor alle computer problemen
Dag geschoren ladies! Voor alle computer problemen maar ook problemen met internet, wifi, printers, tablets, gsm toestellen, websites en een hoop andere zaken zit je bij mij helemaal goed. Gecertificeerd Ict'er dus kennis en kwaliteit zijn gegarandeerd. En over de prijs worden we het vast wel eens. Gna gna, ook voor levering van nieuwe of gebruikte computer apparatuur bent u bij mij aan het juiste adres!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook