This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hajo en Riet van Gorp
Hajo en Riet van Gorp - 1 Item
Haaaaai! Ben jij ook net zo stout als ons en hou je van spanning, geiligheid en sex ? Zo vinden we het ontzettend spannend dat ik lekker met jou geniet van heerlijke sex en mn pooier toe kijkt. Hoe meer ik geniet hoe leuker en geiler hij het vindt. Vindt het super geil om jou op en top te verwennen maar houd er zeker ook van om verwent te worden. Spannende geile trio (vrouwgericht) / met meerdere mannen mij verwennen / gezellig geil feestje met alles erop en eraan .. Zo zijn er zo veel spannende dingen die we samen kunnen doen. Ontvangen je in een schoon huis met matrasje in de woonkamer met goede muziek, mooie sfeerverlichting, sexy lingerie etc etc. Zijn een gezellig / geschoren / verzorgd / geil stel met humor die gewoon willen genieten. Niks moet maar erg veel kan, man is GEEN bi hier. Doen geen half uurtjes. Uurtje 100 E. Voor Meerdere uurtjes (Wap Feestje) prijs overleggen………….
Hajo en Riet van Gorp
stout gedragen slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Nicole Roderick
Nicole Roderick - een seks chat
Ik denk dat de meesten van jullie wel eens een seks chat gehad hebben. Het is mij wel eens over komen dat er zo'n spannende klik tijdens het chatten was dat het een stapje verder ging. Foonseks dus. Ik vind het vreselijk spannend. Het contact is nog steeds vrijblijvend maar wel een stukje echter dan tekst die op je beeldscherm voorbij komt. Zoals met alles gaat het om de juiste toon en woorden op het juiste moment. Het maakt voor mij het verschil tussen plat en spannend. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en wat jullie mening is over foonseks!
Briana
Briana - wielrennersbroekje gekocht tot onder je borsten
Zo heb ik dus pas geleden zo’n geil strak wielrennersbroekje gekocht tot onder je borsten van 'Trinny and Susannah'. (ook van zo'n engels makeover programma) Ik vind zo’n broekje gewoon fijner zitten dan een corrigerende string die steeds in je behaarde bilnaad inkruipt. Het ondersteunt mijn billen ook en dan heb ik minder het idee dat alles blubbert, vooral in een soepjurk. (Het nadeel is dan als je een soepjurk aanhebt, dat die dan uitmoet om naar de wc te kunnen.) Ik zou nu een maat kleiner nemen, want hij mag naar mijn gevoel nog wel wat strakker zitten. (Maar wel een goed gevoel dat je corrigerend, strak ondergoed koopt, en dat je dan een maat kleiner moet kopen dan je meestal hebt, je voelt je al meteen slanker en het valt mijn klanten ook op!
Rodney
Rodney - naar dokter Hans voor een spermaonderzoek
Karel gaat naar dokter Hans voor een spermaonderzoek. Dokter Hans geeft hem een potje en zegt "Neem deze pot mee naar huis en breng hem morgen helemaal vol met sperma terug." De volgende dag komt Karel terug bij dokter Hans een geeft hem het potje leeg terug. Dokter Hans vraagt wat er gebeurd is waarop Karel antwoordt "Nou dokter Hans, ik heb het eerst met m'n rechterhand geprobeerd, maar het lukte niet. Toen heb ik het met m'n linkerhand geprobeerd, maar weer niet. Toen heeft m'n vrouw het eerst met haar handen geprobeerd, maar weer niet gelukt. Vervolgens heeft ze het met haar mond geprobeerd, zonder succes. Tenslotte hebben we zelfs de buurvrouw gehaald die het met beide handen en haar mond heeft probeerde, helaas zonder succes." "Wat!" zegt dokter Hans "Heeft u het aan de buurvrouw gevraagd?" "Jazeker" antwoordt Karel "Maar ondanks alles wat we probeerden kregen we gvd dat verdomde potje maar niet open."
Don Pepe
Don Pepe - schilderkunst en blootfotografie
Als artistiek ondernemer en kunstenaar ben ik nu veel met schilderkunst en blootfotografie bezig. Momenteel ben ik een nieuwe schildersstijl aan het ontwikkelen en wil het ‘vrouwlijke naakte lijf’ graag hierin verwerken. Nu kan ik op internet veel leuke foto’s vinden… maar ik dacht… misschien kan ik iemand blij maken en zo mezelf door ontwikkelen. Als jij model staat voor mij (foto’s die ik van je maak dienen dan als kader)… dan krijg jij het resultaat… voor aan je muur. Hoe je poseert, laat ik aan jou over. Verras me maar. De origineelste reactie beloon ik met deze ‘actie’. NB. Normale prijs of in opdracht v.a. 700,- euro. Website adres beschikbaar na reactie op www.usedsiipjes.com
ROBSTER
ROBSTER - man uit Zuid-Limburg
Hallo dames! Ik ben een man uit Zuid-Limburg die er van droomt om eens een oudere vrouw te mogen verwennen op sexgebied!! Ben je zelf weduwe,gescheiden,en of single, en erg eenzaam je hebt nog geen behoefte in een nieuwe relatie maar je mist wel de sex je bent inmiddels al je 55stigste lentejaar gepaseerd en je droomt ervan om nog eens goed verwent te worden door een iets jongere man Dan mail me eens, en wie weet hebben wij snel een date! Ps. Ik zoek geen kutrelatie aleen sex!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook