This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Phil en Loes Hazeleger
Phil en Loes Hazeleger - 1 Item
Haai! Wij zijn dus een gezellig relaxt stel, zo af en toe vinden wij het spannend en geil om een stoute man alleen te ontvangen. Dit doen wij in onze relaxte sfeer volle ruimte. We doen alles safe, intiem met condoom, pijpen zonder, maar liever niet meer in mond of op gezicht klaar komen. We daten ook altijd samen, het is voornamelijk vr. gerichte date, uitzonderingen daar gelaten. maar dit gaat dan meestal in de juiste sfeer en stemming. (niet bij een korte date van een half uur) En zeker geen must of garantie hierop. Verder doen we beiden geen anale seks, sm of extreem is ook niet ons ding. Wel lekker voorspel, mv met (tong)zoenen en masseren. Maar ook een gezellige babbel en relaxt samen zijn is ook belangrijk. We zijn samen overal netjes glaad en verzorgd. Dit verwachten wij van anderen ook. Zo gaan we we ook regelmatig naar de ggd, om ons te testen. Bij ons is douchen, in tegenstelling tot andere stellen, wel een must, want dit vinden wij wel net zo fris. Xxxx
Phil en Loes Hazeleger
snoepslipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Cinderella Janson
Cinderella Janson - telefoonseks gehad
HALLO! Ik heb OOK wel eens (nou ja wel meer dan eens) telefoonseks gehad. Maar dan niet echt met wildvreemden, wel iemand met wie ik een poosje had geneukt. Ik snap dus wat je bedoelt met geile foonsex.. De spanning loopt dan hoog op en via de telefoon dan de ontlading. Maar wat heb je aan onze ervaringen? Lekker van nagenieten, meer niet, toch? Bel me gewoon!
Per Pannekoek
Per Pannekoek - amateurprostitué bij mij in het dorp
Gisteravond naar een amateurprostitué bij mij in het dorp geweest! Ze is een slanke meid met mooie borstjes cup B schat ik maar wat me het meest opviel aan haar is dat ze een heel mooi knap koppie heeft. Ze is een lieve meid waar ook een gesprek mee te voeren is. Ze doet niet aan zoenen, pzc maar dat staat ook keurig in haar advertentie vermeld. Pijpen doet ze vol overtuiging en sex is gewoon prima!
Frank Fukking
Frank Fukking - cadeau-bonnen, sigaretten, schoenen
Hallo, Heb jij iets op het oog wat je heel graag wilt hebben, zoals cadeau-bonnen, sigaretten, schoenen etc? Laat mij dan weten wat je wilt en wat je ervoor over hebt. Ik ben een stoute kerel die weinig respect heeft voor een dame. Verder ben ik hygiënisch, sportief en erg geil! Misschien tot gauw!
Candy
Candy - will call my little newborn Anna
A lady tells to the nurse at the maternity hospital:- I think I will call my little newborn Anna. Doctor:- Sorry, that name is already taken, but you can name her Anna532 or Anna_153.
Willemijn Julisha
Willemijn Julisha - tijdens mij werk als amateurprostituée
Zo heb ik, tijdens mij werk als amateurprostituée, wel eens van die hemdjes van de Hema aan zonder BH. Ik vind ze ideaal voor onder een strakker shirt of jurk of zo. Je moet ze niet boven je hoofd aantrekken, maar er instappen. Ik vind ze niet knellen, maar een normaal hemdje is natuurlijk comfortabeler. Ik heb ook niet het idee dat ze mijn borsten pletten, sterker nog, af en toe floept er een tietje uit! . Ze kosten ongeveer 18 euro! Lekker toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook