This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Art en Simone
Art en Simone - 1 Item
Hoikes, wij zijn ook een bijzonder geil stel en zoeken een fijne gevoelige man die mijn vriendin, prachtig om te zien en vooral van binnen te voelen hoe strak ze is! Liefst een man die er niet voor terugdeinst om te huilen als hij klaarkomt. Omgeving Groningen een klasse man of stel die niet voor 25 euro minder na een ander gaat waar niks kan. Alles is zonder behalve natuurlijk intiem voor onze en jouw veiligheid. Zij is overigens geheel geschoren cup B/C en ontzettend geil bij de juiste klik en kan dan squirten. Wij houden van echte doorpakkers en willen niet eindeloos appen of mailen en je moet in omgeving Groningen Friesland of Drenthe wonen of kunnen ontvangen. We komen en als we niet je types zijn dan even goede vrienden en vertrekken we weer zonder dat je kosten hebt gemaakt. Vandaag maar afspreken bij je thuis of hotel. ontvangen doen we niet dus als je niet kan ontvangen privé of hotel dan wordt het lastig en heeft afspreken geen zin of je moet een grote auto hebben haha ? bel je ons==
Art en Simone
gedrgen slipje for sale!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Kees Trekface
Kees Trekface - voor de derde keer bij een amateurprostitué bij mij in het dorp geweest
Zo ben ik van de week voor de derde keer bij een amateurprostitué bij mij in het dorp geweest! Ze is echt super slank,knap en je kunt er een goed gesprek mee voeren! ze kan heel goed pijpen en de sex is super.na de eerste keer geweest te zijn vroeg ik of haar moeder de volgende keer ook mee wilde doen met een trio,en die kwam er dat was echt voor haar moeder haar eerste trio maar helemaal top,zo goed zelf dat we het deze week weer hebben gedaan.het zijn twee top prostie’s! Ik blijf vaste klant bij deze super dames. nu niet allemaal maar haar gaan bellen want dan heeft ze geen tijd meer voor mij!
Wilma Mansfield
Wilma Mansfield - mijn nagellak was nog niet droog
"Joh, d'r is met mij iets ergs gebeurd," vertelt de studente aan haar vriendin: "Ik had Bouedewijn op mijn kamer uitgenodigd en die heeft mij plotseling gepakt." "Heb je je dan niet verzet?" "Nee, dat kon dus niet want mijn nagellak was nog niet droog."
Dummy La Force
Dummy La Force - for your information !
Jesus had a gay beard, and a molestors mustache………
Ramon
Ramon - sportieve, discrete, goed verzorgde, leuke en gezellige man
Hallo, deze sportieve, discrete, goed verzorgde, leuke en gezellige man vnidt het leuk om erotische massages te geven. Dit aan vrouwen of aan koppels (leeftijd geen bezwaar). Daar ik dit echt leuk vind om te doen wil ik er geen geld voor vragen. Het gaat dus om jullie genot en ons plezier (betaling in natura). Ik kan geregeld 's avonds, maar ook overdag!
Ira Wüstertje
Ira Wüstertje - strak onderbroekje aan die tot net onder mijn borsten komt
Hoi, Ik heb nu een strak onderbroekje aan die tot net onder mijn borsten komt. Aan de bovenkant zit ie goed, maar de rand vd pijpjes zie je zitten onder een doorzichtige soepjurk. Tot waar moet zo´n broekje eigenlijk zitten? Net boven de knieen of nog er boven? Ik heb toch liever een strakke string in mijn spleetje!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook