This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jake and Jill
Jake and Jill - 1 Item
Hey gieilstra! Wij zijn een geil stelletje en voor veel in. Zij is een stoute dame met een mooi strak lijf, heerlijke billen en altijd super geil en gewillig. Hij is een nette vent met een 15 cm lange pik. Wat is mogelijk? Pijpen zonder tot het einde. Neuken met condoom in alle standjes en lekker tussen de borsten klaarkomen, in haar of zijn mondje of over haar kutje klaar komen. Beffen, anaal en plassex. Als je niet te groot geschapen bent, kunnen we ook DP doen! Hij is 100% bi. Dus hem mag je ook lekker pijpen. Als je niet bi bent, dan richten we ons op haar. Sex is onze hobby. Graag smsen, email, altijd snel een reactie terug. Of een sms sturen. Trio voor een uur is 150 euro, voor een half uur 100 euro. U kunt een mooie sex ook alleen met haar hebben. 1/2 uur 80euro 1 uur 120euro !!!schrijf sms dankzij!!!
Jake and Jill
gedragen leren slipje te koop|!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - amateurprostitué bij mij in het dorp
Gisteravond naar een amateurprostitué bij mij in het dorp geweest! Ik had al vaker naar haar foto's gekeken, met enige opwinding. Te mooi om waar te zijn categorie. Zelfs een paar keer afgesproken maar weer afgezegd met een smoes vanwege de twijfel. Vraagtekens bij afrikaanse vrouwen: gezicht (kan heel erg tegenvallen), hygiëne, lichaamsgeur (hoeft niks met hygiëne te maken te hebben). Vandaag overwon de geilheid alle twijfels en ben ik gegaan. En wat ben ik daar blij om. Een nieuw goed adresje, vlak bij voor een acceptabele prijs. Ik kreeg de straat door in een Vinex wijk. Ik moest bellen als ik in de straat was. Het gebruikelijke protocol. Om bij de voordeur van haar appartement te komen, moest ik met de lift en kwam uit op een etage met maar één deur, de hare. Dus allemaal erg discreet. Pluspunt!
Ruby Willemsen
Ruby Willemsen - nearly identical, buoyant and boring rubbery women
The inflatable doll market is saturated with all manner of nearly identical, buoyant and boring rubbery women. However, every so often a visionary appears to make a new and exciting love doll, the kind that renews our passion for the loneliest, most pathetic form of self gratification known to man! "Its pussy-shaped mouth, 3 supple breasts, suction cup fingers and ass-shaped ears make it the kinkiest love slave in the galaxy."
Bibi
Bibi - rijpe amateurprostituée
Hij fluistert de rijpe amateurprostituée in het oor: "Je bent mijn eerste grote liefde." Zucht zij: "Wat een pech. Alweer een beginneling."
Billie Durham
Billie Durham - strakke bilstring
Zo heb ik vorig jaar een strakke bilstring van Maidenform gekocht. Komt tot onder de borsten en heeft schouderbandjes. Nadeel: heeft baleinen. Dus als je het onder een jurk draagt en je gaat zitten...krullen die baleinen omhoog en de klanten blivjen weg! Nou, dat staat heel raar kan ik je zeggen Bovendien, onder een strak hempje zie je de busk (de sluiting met haakjes) zitten. Dus ik vind hem maar zozo. Ik zoek eigenlijk een hempje dat niet zo lang is, ik heb er eentje van de Hema, maar die komt tot over mijn kontje. Zit niet lekker als ik een nat slipje aanheb. Het blijft tobben vind ik.
Ingo van de Bejaardenbingo
Ingo van de Bejaardenbingo - kleding over voor een vrouw die zwanger is
Dag, ik heb nog leuke kleding over voor een vrouw die zwanger is, het gaat om twee rokjes, zes voedings bh,s en vijf kanten slipjes. Deze mag je komen halen maar dan za ik je wel graag willen vinger en beffen, en als je wil een lekkere massage. Ik woon in Den Haag en kan ontvangen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook