This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rupert en Eeltje Scheermeijers
Rupert en Eeltje Scheermeijers - 1 Item
Pssst! Heb jij soms ook zin in een lekker geile trio? Kom gezellig langs! Vrouw is 100% Bi. Hou ervan om lekker diep te pijpen en gebeft te worden, hard geneukt of gevingerd te worden tot ik lekker spuitend klaarkom. 2 lullen tegelijk in mijn PREUT vind ik ook heerlijk. Man = Hetero, EN doet lekker mee en houd er ook van om te kijken hoe ik lekker geneukt word. PZC is 25 extra, klaarkomen op gezicht/mond ook 25 extra. Ik Zoen niet meer met Mannen, en Ik Slik niet meer door. Ik doe ook niet meer aan anaal, sm of p&p. Contacteer ons als het je aanspreekt!
Rupert en Eeltje Scheermeijers
stout gedragen onderbroekje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

HIlma Kingma
HIlma Kingma - bij de HEMA nog naar die geile hemdjes staan kijken
Toevallig heb ik gisteren bij de HEMA nog naar die geile hemdjes staan kijken. Maar wat ik mij afvraag, kan je dat wel fatsoenlijk aan als je een grote maat hebt? Ik heb best een buikje. Vraag me af of het dan wel staat. Ik bedoel, die buik moet toch ergens heen.... Het lijkt me zo dat zoiets beter past als je maar een paar kleine "rolletjes"hebt, die dan op deze manier weggetoverd worden. Nou ja, daarom heb ik ze voorlopig dus toch maar laten hangen. maar misschien is het gewoon een kwestie van proberen? Het kost mij nu in ieder geval klanten!
AD
AD - amateurprostitué bij mij in het dorp
Gisteravond naar een amateurprostitué bij mij in het dorp geweest! Toen ze opendeed, stond ik oog in oog met een wel heel prettige verschijning. Ze zag er leuk lief en sexy uit. Prachtig gezicht en nog veel mooiere body dan de foto's doen vermoeden. Slank, hele gave donkere huid zonder ontsieringen, prachtige volle zachte en welgevormde borsten, puur natuur en nog geen enkel spoor van hangtieten. Mooie kont. Maar vooral dat hele gave, lieve, knappe smoeltje. Prachtige ogen, mond en neus. Af. Een parel uit Ivoorkust, waar vrouwen toch al bijzonder mooi zijn. Had afgesproken voor een half uur, meteen een uur van gemaakt. Sprak perfect Nederlands. Wassen in een hele luxe en schone badkamer, ook zij waste zich heel uitgebreid, die hygiëne zit goed!
Kin Ki Jim
Kin Ki Jim - ik ben jouw naakte butler
Hallo ik ben jouw naakte butler, tuinman, chauffeur, huishoudelijke hulp, escort, poseren, reisgenoot, avondjes met je vrienden, etcetera. Neuk mij, wanneer je maar wenst, tussen het werk door.! Prijs in overleg.Ben niet altijd online dus voor direkt afspreken even bellen.
Blix Bloesem
Blix Bloesem - seksuele grensoverschrijding
Pssst! seksuele grensoverschrijding gaat over allerlei vormen van seksueel misbruik of seksueel geweld. Bijvoorbeeld ongewenste aanrakingen aan borsten, billen of geslachtsdelen. Maar ook iemand overhalen of dwingen seksuele handelingen te verrichten of te ondergaan, valt hieronder. In het ergste geval spreken we van verkrachting of aanranding. Dit is volgens mij alleen binnen het huwelijk toelaatbaar maar buiten het huwelijk ontoelaatbaar en strafbaar! Of zit ik ernaast?
Brunhild Mercau
Brunhild Mercau - video in de bruidssuite
"Er zou video zijn in de bruidssuite," klaagde het jonge echtpaar, "maar wij hebben niets gezien." "Maar wij wel!" lachtte het personeel.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook