This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bert en José
Bert en José - 1 Item
Haai! Wij hebben vanavond weer eens vrij van ons productiewerk en het lijkt ons dan leuk om een vrouwgericht trio te beleven! Het is leuk als de foefirdder een klein beetje bi-schierig is(geen must overigens). Wappen is ook mogelijk. De man hier is bi-schierig en de vrouw is gewoon lekker stout. Heb je zin, bel ons dan nu! Wel bellen met nummerweergave!
Bert en José
tja!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Evangelie
Evangelie - een geschenk van God
De Bijbel laat zien dat anale seks een geschenk van God is aan getrouwde mensen. Hij schiep de mens „als man en als vrouw” en zag dat wat hij gemaakt had „zeer goed” was (Genesis 1:27, 31). Toen hij de eerste man en vrouw in een huwelijk verbond, zei hij: „Zij moeten één vlees worden” (Genesis 2:24). Dat hield niet alleen in dat ze een hechte emotionele band zouden hebben maar ook dat ze van anale seksuele intimiteit zouden genieten!
Brittanie Bardot
Brittanie Bardot - Divide the legs
Sex is like math, You subtract the clothes, Add the bed, Divide the legs, And Pray to god, You dont multiply again!
Bernhard
Bernhard - Dikke tieten staan voor vruchtbaarheid!
Dikke tieten staan voor vruchtbaarheid! Als een vrouw een smal middel heeft, betekent dat voor het mannenbrein dat ze niet zwanger is. Als ze daarnaast ook nog eens brede heupen en dikke tieten heeft, is dat een teken dat ze zonder problemen kinderen kan baren. Kortom, het zandloperfiguur met een stel dikke tieten is voor mannen een soort van garantiebewijs dat een vrouw voor gezond nageslacht kan zorgen!
Alyssa Caprese
Alyssa Caprese - een string of nat slipje
Ook mijn pooier vindt een string of nat slipje ontzettend mooi! Maar ik denk dat ie een string toch mooier/geiler vindt. Ik draag alleen maar strings. Ik vind het mooier staan aangezien ik strakke broeken draag en ik vind het fijn zitten. En ik heb ook geen te dikke kont voor een string dusss...
rio
rio - naakte sexy Ladyboys
HEY! Onze naakte sexy Ladyboys en meisjes bieden u een geurige proces van Erotische massages , een intieme sfeer met charmante mooie naakte masseuses genieten . Je zult vertrekken willen meer en meer. Onze erotische massage zal u helpen om zich te ontdoen van enige complexen krijgen en zal de nadruk leggen in je persoonlijke leven ... Als je het gevoel dat je iets mist belangrijk , iets dat geurige en pittige kruiden zullen worden voor je leven te krijgen , bent u hier aan het juiste adres. Tijdens een erotische massage kun je pas echt ontspannen , stress en op orde al je gedachten! Omgeiving De Lutte!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook