This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

familie Knegjes
familie Knegjes - 1 Item
Leuk stel zoekt hetero of bisexuele foefridder. Wij geven je de trio-experience van je leven! Zij is 100% hetero en supersexy. Hij 100% bi. Mannensex is niet verplicht, maar mag wel, leuk juist! Zij kijkt er graag naar, en doet natuurlijk lekker mee. Je geeft zelf je eigen grenzen aan, want wij hebben er geen. Zij is heel goed met haar strap-on, maar ook dat is niet verplicht;-) Wil je leren hoe je vrouwen (alle vrouwen) spuitend klaar kan laten komen? Wij leren het je. Wil je een keer meemaken hoe het voelt om haar met twee man tegelijk in haar kutje te neuken? Bij ons ga je het meemaken. Sperma kusssss? Helemaal leuk! Vertel wat je wilt, wij vinden het leuk om je dat te geven. Lekker klaarkomen in haar of zijn mond terwijl je geneukt wordt? Bring it on! Te veel mogelijkheden om op te noemen. Wij daten niet zo heel vaak, niet met iedereen en alleen op afspraak, stuur bericht via deze site. Of mail ons?
familie Knegjes
lekker gedragen slipje te koop voor weinig!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Astrid
Astrid - alleen maar strings!
Hey! Ik draag dus alleen maar strings! Als ik van die katoenen strings draagt gaan ze tussen je kontspleetje schuren maar als je beetje goeie koopt bij de hunkemuller of H&M dan zit het heel fijn! me eerste string was een hele goedkope om uit te proberen en ik droeg daarna nooit meer strings omdat het zo vervelend zat en nu koop ik gewoon van die lekkere zachte stofjes, je merkt niet eens dat je wat aanhebt, hoe geil is dat nou niet?? Ps. slipjes die gaan steeds tussen je kont zitten en staan niet mooi onder een strakke broek! mijn voorkeur (en die van me ex-klanten) STRINGS:D :p
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - 1 Korinthiërs 7:3
De Bijbel beschrijft het genot dat mannen in het huwelijk zouden vinden als volgt: „Verheug u met de vrouw van uw jeugd (...) Laten haar borsten u te allen tijde vreugdedronken maken. Moogt gij over haar liefde voortdurend in extase zijn” (Spreuken 5:18, 19). God wil ook dat vrouwen van anale seks genieten. De Bijbel zegt: „Laat de man zijn vrouw geven wat haar toekomt, maar laat ook de vrouw hetzelfde doen ten opzichte van haar man”, wat betekent dat man en vrouw in elkaars seksuele behoeften moeten voorzien (1 Korinthiërs 7:3).
Wilma Kainda
Wilma Kainda - wijze woorden
Did you hear about the new contraceptive pill for men? You put it in your shoe and it makes you limp………….
Dagmar
Dagmar - Dikke tieten staan voor intelligentie!
Dikke tieten staan voor intelligentie! Dames met een forse bips en dikke tieten zijn over het algemeen ook slimmer. Volgens wetenschappers van University of Oxford is dat zo, omdat er voor een voller achterwerk en dikke tieten een overschot aan omega-3 vetten nodig is. Deze vetzuren bevorderen de ontwikkeling van de hersenen namelijk!
Gerard Tool
Gerard Tool - Ik ben een man/vrouw
Ik ben een man/vrouw! Binnenkort hoeven transmannen en –vrouwen hun operatie niet meer af te wachten om bij de burgerlijke stand van geslacht te veranderen. Een deskundige, meestal de psychiater moet nog wel goedkeuring geven, maar wanneer die akkoord is, kunnen ze bij de burgerlijke stand al veel eerder zeggen: Ps. ik ben een vrouw/man!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook