This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Belda
Belda - 1 Item
Daden en geen woorden!! Ja inderdaad de titel zegt het al, ik wil lekkere sex hebben en ondanks dat ik getrouwd ben is dat niet wat ik krijg. Daarom dus via deze weg…. Wil jij met mij lekker neuken en meer? Neem dan ff heel snel contact met me op en we praten verder over hoe wat en waar en wanneer. Niet volgende week niet over een maand nee ik wil meteen zo snel mogelijk.Meer weten, ik stuur je wel wat geile slipjes als je tenminste de moeite neemt om er één te sturen. Discretie gewenst en discretie zal geboden worden. xxx Belda
Belda
nat stringetje....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Mevrouw de Bruin
Mevrouw de Bruin - dom blondje
Waarom schrijft een dom blondje eerst een grote "A" op het plafond. Dan weet ze wat ze moet zeggen tijdens het vrijen!
Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - extreme dingen
DAG DAMES! Ik ben een man en doe het alleen met blanke vrouwen (ben zelf met een donkere getrouwd), ik doe ook gigolo! Ik doe bijna alles behalve extreme dingen. Als je het gezellig wil kan jullie mij bereiken. half uur voor 50 euro, 1 uurtje 100 euro ps.: na 19:00 ben ik niet bereikbaar, dan moet ik van mijn vrouw op de bank zitten.
Jan Lambers
Jan Lambers - raadsel
Het verschil tussen een brunette (zoals dit meisje hier) en een strijkplank? De pootjes van een strijkplank gaan meestal moeilijker uit elkaar….
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - gecreëerd of vernietigd
Net als energie kan liefde niet gecreëerd of vernietigd worden. Het wordt volgens mij meestal overgedragen van de ene naar de andere vriendin :-)
Ron
Ron - bier
MAN (dronken): "Ik hou van je." VROUW: "Ben jij dat, of het bier dat spreekt?" MAN: "Ik ben het ... in gesprek met mijn bier!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook