This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kirsten en Gé
Kirsten en Gé - 1 Item
Hallo Stellen en dames en heren. we houden er van om jullie of jouw te Zoenen, knuffelen, masseren en lekker met condoom of zonder condoom te anaal neuken . lekker neuken in verschillende standjes en posities, hebben jullie of jij zelf nog wensen laat het eens weten. wil je kijken kan het ook of zeggen wat we moeten doen of hoe we het moeten doen . we doen bijna alles. en als er stellen zijn waarvan de man wil toekijken hoe haar vrouw wordt verwent en geneukt kan ook of live sexshow voor groepen of prive show alleen vrouwen mogen ook reageren of afspreken en stellen mogen de man ook alleen erbij stellen mogen ook reageren dan doen we seks met zijn 4tjes of partner ruil het zal heel relax en gezellig en geil zijn wie van de stellen of mannen of vrouwen hebben nu zin bel of WhatsApp snel voor een afspraak met nummer weergave aan wij zijn nu lekker geil en hebben zin je kan vanavond vanaf 20:30!
Kirsten en Gé
dat je het maar weet!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Milva
Milva - Dikke vrouwen werpen slimmere kinderen!
Dikke vrouwen werpen slimmere kinderen! Niet alleen zijn vrouwen met volumineus achterste zelf intelligenter, ze krijgen ook slimmere kinderen. Het vet in de tieten bevat poly-onverzadigde vetzuren en dat is belangrijk voor de ontwikkeling van de foetus. Een onderzoek toonde aan dat de intelligentie van kinderen stijgt naarmate hun moeders bredere heupen en dikke tieten hebben!
Gea Gleasons
Gea Gleasons - vaginale afscheiding
Mijn vaginale afscheiding is normaal gesproken doorzichtig en witachtig. Als het opdroogt, kleurt het gelig. Zowel de hoeveelheid vaginale afscheiding als de samenstelling kunnen nogal variëren. Niet alleen tussen vrouwen onderling, maar ook bij iedere vrouw in de loop van de tijd. Zo neemt de hoeveelheid afscheiding onder andere toe rond de eisprong, tijdens seksuele opwinding en gedurende zwangerschap. Ook het gebruik van medicijnen als de anticonceptiepil of antihistaminica (bij allergie) of een aandoening als diabetes kunnen de hoeveelheid vaginale afscheiding beïnvloeden!
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - alleen voor huwelijkspartners
God vindt dat anale seks alleen voor huwelijkspartners bestemd is, zoals blijkt uit Hebreeën 13:4: „Het huwelijk zij eerbaar onder allen en het huwelijksbed zonder verontreiniging, want God zal hoereerders en overspelers oordelen.” Huwelijkspartners moeten elkaar trouw blijven en hun verbintenis serieus nemen. Ze worden het gelukkigst als ze niet uit zijn op hun eigen bevrediging, maar het Bijbelse principe toepassen: „Het is gelukkiger te geven dan te ontvangen” (Handelingen 20:35).
Friederike  Noordhof
Friederike Noordhof - Brits homostel
Een Brits homostel is erachter gekomen dat ze broers van elkaar zijn. Deze schokkende ontdekking vond plaats tijdens een tv-programma! Chuck en Lee ontmoetten elkaar jaren gelden op een datingsite en kregen een homoseksuele sexrelatie. De mogelijke familieband tussen de mannen kwam pas aan het licht toen Chuck de familie van Lee voor de eerste keer ontmoette. Er bleken wel opvallend veel gelijkenissen te zijn tussen hem en Ron, de melkboer uit het dorp, en de moeder van Lee! Nadat de halfbroers de uitslag horen valt er een lange stilte. Volgens een woordvoerder Chuck en Lee na het nieuws hun relatie verdiept! Als broers zijn de mannen naar eigen zeggen lekker dicht bij elkaar gekomen….
Roy Crocque
Roy Crocque - nieuwe geile ontdekking
HEY GUYS! Ik heb weer een nieuwe geile ontdekking gedaan! Ze heeft een lekkere geile cupmaat en een bijbehorende bil. Ze is klein van stuk maar das is niet erg. Wel een superleuk koppie. En spreekt normaal abn. Ben voor een half uurtje gegaan. Pijpen stelt niet zoveel voor. Maar dat heeft ze goed gemaakt met de sex. Ze kreunt lekker mee en leek wel alsof ze ervan genoot. Haar borsten stuiteren lekker mee en haar bil ook als je haar van achter neemt. Ze wou niet op me zitten om ik iets te groot was. Prima ben de moeilijkste niet. Alle standjes verder waren prima. Ze doet niet moeilijk en keek niet op de klok ofzo. Oh ze zoent niet trouwens zoals wel in haar advententie staat. Maakt mij verder ook niks uit, maar misschien sommige van jullie wel. Ps. Er zaten trouwens wat vriendinnen van haar in de woonkamer. Je kon ook gewoon een triotje doen met een van hen! Ik zag ook nog een mooie jonge wat getintere meid. Misschien de volgende keer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook