This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Thé en Lucy Fresh
Thé en Lucy Fresh - 1 Item
Elegant luxeory couple for intimate meetings, we are pleased to invite to our house or come to you ... I'm beautiful Russian blonde !!!, we invite you to discover the secrets of tantric love, we can help you get an unforgettable orgasm. Sex foursome is an art, passion, only passion and frenzy unexpected meeting ... xxx
Thé en Lucy Fresh
stout gedragen slipje te koop !!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ruben
Ruben - kaartjes voor de trein
Vanwege cursussen voor het werk kreeg ik kaartjes voor de trein. Ik reis zelden met de trein maar het leek me ontspannend om me eens te laten rijden. Reizend tussen Arnhem-Maastricht zag ik schuin tegenover mij een vrouw zitten dit regelmatig met haar vinger in haar mondje rondjes zat te roeren. Daar ik naar de wc moest en langs haar liep vroeg ik de reden voor dit gedrag. Ze antwoorde: "zo vergeet ik niet waar ik moet uitstappen" Waarop ik vroeg "Waar moet u dan naar toe?" "naar Roermond" zei ze. Ik bedacht me even en zei toen "Jammer dat we niet naar Calcutta moeten...."
Ada van Roosendaal
Ada van Roosendaal - nooit gewone slipjes, altijd strings
Tja, ik draag dus echt nooit gewone slipjes, altijd strings. Het is gewoon een lekker gevoel om zo weinig ondergoed om het lijf te hebben, ik vindt het heerlijk als de wind onder mun rok langs mun tieten waait. Als je een beetje oplet wat je koopt zitten die zo lekker dat je vergeet dat je er een aanhebt...mmmmm
Zinzi Power
Zinzi Power - Vrouwen met dikke tieten zijn veel beter in bed!
Vrouwen met dikke tieten zijn veel beter in bed! Mannen kruipen liever tussen de lakens met een vrouw die rondingen heeft. Dat komt omdat dikkere dames met grote tieten beter in bed zouden zijn. Volgens het mannelijk geslacht geven ze meer en zijn ze eerder bereid om nieuwe dingen uit te proberen! Prbeer ook eens een biggetje zou ik zeggen! .
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - Is orale seks een zonde - Wat zegt de Bijbel?
Is orale seks een zonde - Wat zegt de Bijbel? Stellen vragen ons vaak: "Is orale seks een zonde?" De Bijbel is de beste plaats om antwoorden te vinden. Hebreeën 13:4 zegt: "Het huwelijk moet door iedereen in ere worden gehouden, en het echtelijke bed moet onbezoedeld blijven. Gods oordeel zal komen over ontuchtigen en echtbrekers." Het eerste dat de Bijbel heel duidelijk maakt is dat anale seks - en alle andere soorten seks - voor getrouwde stellen is ontworpen. Ongehuwde partners horen niet aan seks voor het huwelijk te doen. Nu komt het mooiste! De Bijbel geeft nooit precies aan wat een gehuwd stel in hun seksuele relatie wel en niet mag doen.
Bianca Bouten
Bianca Bouten - warme whirlpool of jacuzzi
Laat u eens zakken in een warme whirlpool of jacuzzi, waar u door mij op temperatuur wordt gebracht. Vervolgens krijgt u een heerlijke piemelmassage met hotstones en frituurolie om uw temperatuur nog verder te laten stijgen. Na de massage stapt u over op een kingsize bed waar u helemaal ontspannen met uw handen mijn naakte lichaam kan verkennen om vervolgens samen met mij een intiem hoogtepunt te bereiken. Of kiest u voor 1 van mijn vriendinnen om dit avontuur aan te gaan. Er is veel mogelijk voor 150 euro per uur all in!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook