This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Vicky en Pikkie
Vicky en Pikkie - 4 Items
Wij zijn een geil bistel uit Dinxperloo en ontvangen apart en/of samen in onze ruime gezellige relaxkamer (Mirjam ontvangt ook graag alleen).. en hebben er zin in! Kom er lekker bij. Wij vinden het allebei heerlijk om anaal te neuken en geneukt te worden. Stellen, heren, dames kom genieten van onze erotische massage met super geile afloop.. Mirjam kan jou ook een supergeile piemelmassage geven! mmv/mvm/mm/vv.. alles mogelijk ;) discreet, schoon(verwachten we ook van jou), geil, gezellig en respect voor elkaar.. tot dan geile lieverds en oh ja Mirjam ontvangt ook alleen overdag en 's avonds.. de hele week Je kan via mail of telefoon met ons contact opnemen, op smsjes en zonder nummerweergave reageren we niet meer!
Vicky en Pikkie
gedragen slipje op de post!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Vicky en Pikkie
dag!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Vicky en Pikkie
bh
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Vicky en Pikkie
hey schatzie!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brad Wursten
Brad Wursten - een prostie van deze site
HEY DESPERADO’S! Na het lezen van wat recensies heb ik besloten om een afspraak te maken met een prostie van deze site en dat kon meteen vanmiddag al! Daar heeft deze wandelaar geen spijt van gekregen! Ze ontvangt in Deurne in een nette flat met genoeg gratis parkeergelegenheid. Ze is een lieve schoonheid die alles doet wat in haar advertentie staat. Ze spreekt gvd gewoon Nederlands! En geloof me medewandelaars, ze is overal schoon! Ik kan mij dan ook totaal niet vinden in de negatieve recensies die ik hier eerder tegenkwam. Ik treed niet in details maar het was een heerlijk en gezellig uurtje. Nou zeg maar ruim een uur want deze prachtige dame (figuur en gezicht) is, in ieder geval bij mij, geen klokkijkster!
Klaar Tielkemeijer
Klaar Tielkemeijer - Veel van mijn slipjesklanten
Veel van mijn slipjesklanten vinden string dus geil, maar mijn pooier vindt dus juist van niet omdat het zo weinig verhuld.. bij een slip raden naar wat dr onder zit zeg maar, de suggestie vind ie veel geiler.. Maar ja, daar zal hij dan wel weer een uitzondering op zijn.. Ik vind string eigenlijk ook niet mooi.. En wil eigenlijk voor de grap wel es eentje kopen, fkes kijken hoe ut nu zit enzow, en dan zal ik dus ff een goede, en geen goedkope kopen.. maar ik draag over het algemeen laag hangende broeken en dan komt een string dr bijna definitely bovenuit en dat vink echt geeen gezicht!
Fréderike Geerdinks
Fréderike Geerdinks - massive protest
This was obviously made to be sensationalistic, probably by someone thinking a massive protest would rev up sales. Or, they were trying to make some kind of deeply personal statement about the flaws of organized religion. But either way, it's a Baby Jesus butt plug. "Use him as the ultimate pacifier or make Baby Jesus the centerpiece of your magnificent Dildo Creche."
Divini Reet
Divini Reet - Vrouwen met dikke tieten zijn veel beter in bed!
Vrouwen met dikke tieten zijn veel beter in bed! Mannen kruipen liever tussen de lakens met een vrouw die rondingen heeft. Dat komt omdat dikkere dames met grote tieten beter in bed zouden zijn. Volgens het mannelijk geslacht geven ze meer en zijn ze eerder bereid om nieuwe dingen uit te proberen! Prbeer ook eens een biggetje zou ik zeggen! .
Kyle
Kyle - een slip onder dat slaapkleedje
Als vrouw draag je waarschijnlijk geen beha tijdens het slapen wegens te aanspannend en gewoonweg onconfortabel in je bed. Draag je echter een slip onder dat slaapkleedje? Dan zou je meer kans hebben op vaginale infecties! Atijd bij het slapen slipjes uit dus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook