This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bil en Armanda
Bil en Armanda - 1 Item
Hoikes! Wij zijn een stout stel en vinden het spannend om af en toe een nette NEDERLANDSE licht bi of hetero foefridder van 25 tot ca. 60 jaar prive te ontvangen voor een geil bi trio. Trio :125euro voor een uur ovverigens.MOMENTEEL ALLEEN NOG TRIO MOGELIJK! Wij zijn nu al beregeil! Afspraakje maken? bel met nummerweergave sms/email/whatsapp geen reactie meer hoor! Omgeving De Lutte!
Bil en Armanda
onze nieuwste stickertjes!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Abigail
Abigail - vaginale afscheiding
Enigszins verwant met de vaginale afscheiding is smegma. Dit (eveneens) witte goedje komt echter niet uit de vagina, maar ontstaat aan de buitenkant ervan. Om precies te zijn in de plooien van de schaamlippen. Daar vermengt talg uit de talgklieren zich met afgeschilferde huidcellen, wat samen een wit plakkerig tot korrelig goedje vormt. Smegma komt overigens bij mannen veel nadrukkelijker voor. Bij hen ontstaat het onder de voorhuid van de penis en hoopt het zich op achter de rand van de eikel. Wie het smegma niet regelmatig wegwast, wordt na enige tijd geconfronteerd met een behoorlijk ranzige geur. Iets dat bij een vrijpartij waarschijnlijk gênanter is dan een inlegkruisje met wat vaginale afscheiding!
Mevrouw Jansen
Mevrouw Jansen - Ik heb al een telefoon
Karel is beregeil en besluit zijn buurvrouwtje te bellen. "Hallo Femke," met Karel de buurman, "Zeg, als jij raadt wat ik in mijn rechterhand heb, mag je het hebben." Hierop antwoordt Femke: "Ik heb al een telefoon, buurman."
silvia bakker
silvia bakker - supergoed door de broek heen
Ik ga nu dus ook op zeker voor de string! Zekers! Zo'n onderbroek zie supergoed door de broek heen, errug lelijk. Strings hoef je er niet doorheen te zien, tenminste, ik draag altijd het kleinste van het kleinste wat met een touwtje aan elkaar hangt. Daar valt gewoon nix aan te zien. En zo'n onderbroek boven je broek uit ziet er net zo belachelijk uit als zo'n string. Mijn pooiert vindt het doodnormaal dat ik dat draag, hij zou me echt voor gek aanzien als ik een onderbroek aan zou doen. Je merkt er echt nix van hoor, en ik vind het sexier staan dan een onderbroek, met een mooie bh erbij. En trouwens als je best dikke tieten hebt is een string onder een broek echt een must, anders heb je echt vier tieten idd. Maar op het strand vind ik wel dat een string niet kan, niet iedereen hoeft mijn PREUT te zien!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - mooie woonruimte over
Hoi ik heb, sinds mijn vrouw weg is, een mooie woonruimte over voor 1 mooie dame die graag bij me wil blijven wonen en sex met me bedrijft.maar ze moet ook klanten kunnen ontvangen! mijn vraagprijs van de klanten is bespreekbaar.dus een dame waarmee ik prive sex mee heb.zelf heb ik vaker nette klanten als je wilt die paydates willen doen met dames.ik heb een mooie dure woning zoals je ziet in lelystad met internet gebruik voor je laptop of telefoon.een mooie dure badkamer met verlichtingen dubble douce sproei en cabine.er is altijd eten en drinken alles is dus aanwezig en bespreekbaar.zelf ben ik een mooie rustige surinaamse jongen dus neem gerust contact op om te kunnen starten!!
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - haar begluren als ze naar de badkamer ging
Al heel lang had ik mijn buurvrouw op het oog. Ik wilde eens haar begluren als ze naar de badkamer ging en weten wat ze zoal deed. Omdat ik haar vaak in de zomer zag zonnebaden begon ik rond die tijd over haar te fantaseren. Ik wilde en zou haar begrluren. Daarvoor had ik op geschikte plekjes twee onopvallende gaatjes in de muur tussen de slaapkamers en de badkamer geboord! Hoe geil was dat wel niet??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook