This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mam Sita en Steef
Mam Sita en Steef - 1 Item
Vrijdag .a.s. een heuse gangbang met een latina sletje?? Deze Mamsita heeft zin in een sandwich en tegelijk nog een pik in haar mond. Ook haar man heeft er zin in om zich door meerdere mannen te laten neuken. Sandwich, DP, anaal is mogelijk. Neuken is met, pijpen is zonder condoom. Riche maakt wat geile foto's voor onze prive collectie. Deelname aan de GB is 100 eur (max 6-7 man). Na de GB zijn ook prive afspraken met een of beide echtlieden mogelijk. Bel met nummerherkenning. Riche zijn oma neemt de telefoon op. Op SMS wordt niet gereageerd. Als je je aanmeldt rekenen we ook op je komst! Fakers niet bellen of reserveren is zo zonde van de tijd!
Mam Sita en Steef
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Geerie Stienstra
Geerie Stienstra - reizen per trein door de Verenigde Staten
Twee Engelsen, een oude dove vader en zijn zoon, reizen per trein door de Verenigde Staten. De vader doet een dutje. De zoon raakt in gesprek met een Amerikaan. "Bent u wel eens in Londen geweest?" "Zeker weten," zegt de Amerikaan enthousiast. "In de oorlog. Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar boy oh boy wat heb ik daar een schitterende tijd gehad! Mooie stad, mooie vrouwen!" "Heeft u in Londen misschien ooit Hazel Plymsbury ontmoet? Die werkte toen, als ik mij niet vergis, ook voor het Amerikaanse leger." De mond van de Amerikaan valt open. "Hete Hazel?!" roept hij verbaasd. "Of ik Hete Hazel heb gekend?! Oh boy, of ik die kende! Trouwens, ik niet alleen, hoor! Ons hele regiment kende haar. Hete Hazel was de matras voor hoog en laag!" "Wat zegt die meneer, Reginald?" vraagt de inmiddels wakker geworden vader, een hand achter zijn oor houdend. "Deze meneer zegt dat hij vroeger moeder wel eens heeft ontmoet."
Dion
Dion - intiem voorspel in relax mode
Hallo! Ook naarstig op zoek naar een intiem voorspel in relax mode gevolgd door orgasmes in kamasutra standjes? ik ben beschikbaar voor leuk (bi) stel (trio en spelletjes) of vrouw (top vette verwennerij zoals jij dat wil) ik ben goed gebouwd met een gespierde pik met toppie uithoudingsvermogen, lenige vingers en beweeglijke tong. ik kom naar Hotel De Blanke Sabel en kan reserveren (vdValk), of naar jou/jullie of in open lucht of op parkeerplaats. Kreun en kronkelgarantie. Reageer per whatsapp/sms!
Abe Fielding
Abe Fielding - een amateurprostitué bij mij in het dorp
Gisteravond naar een amateurprostitué bij mij in het dorp geweest! Ik ben jammer genoeg niet zo te spreken over deze dame als heren hier boven (zit laatste tijd niet mee!) In het kort minpunten : - Begon bijna in begin al over dat ze zo weg moest + viel me op dat aan beide kanten van bed een klokradio stond ( en ze noemt zich zelf geen klokkijkster zie advertentie ) - vermijd zoen contact (probeerde te achterhalen waar aan lag toen zei ze wil niet praten :S ) wist ook niet waar vandaan kwam had netjes tandjes gepoetst en kauwgom in.Mijn advies wil je niet zoenen zet dan neer alleen zoenen bij klik!! Voor deze dame is klik heel belangrijk blijkbaar anders is ze niet in staat voor iedereen gelijke service te bieden. niet echt professioneel + punten : gelukkig was maar 60 euro en niet meer die ik heb weggegooid herhalingsgevaar : nooit meer dus!
Wendy Hamiltun
Wendy Hamiltun - middle fingers
I do not have enough middle fingers for today! So do come over and give me a hand……
Joyce van Geffens
Joyce van Geffens - hand achter m'n broek
Mijn pooier heeft altijd de neiging om z'n hand achter m'n broek te steken.. en dan vin hij 't nie koel als ik een onderbroek aan heb.. dan doet ie ut niet. Als t aan hem ligt maggik alleen strings aan :) Ik heb meestal een string aan.. maar dat had ik ook al voordat we wat hadden. Maar k hebbum 'm keer een week gepest.. elke dag een onderbroek aangedaan omdat hij erover zeurde gvd!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook