This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jip en Diona
Jip en Diona - 1 Item
Haaaai! Vandaag ontvang ik en mijn man discreet bij ons thuis, ben vandaag lekker geil en heb zin om jou lekker te op zn Grieks te verwennen, ook vind ik het heerlijk om verwend te worden door jou, en er samen een lekker uurtje of half uur van te maken. lekker van en met elkaar genieten terwijl mijn man aan zijn staafmixer staat te choken! heb jij ook zo een zin bel dan MET NUMMER WEERGAVE of app, alleen nog maar hollandse mannen vanaf heden, sorry! xxx
Jip en Diona
geil speelpakje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Befanie Badertscher
Befanie Badertscher - Jesus was a butt-pirate
I agree that Jesus was a butt-pirate (if he was real and not a made-up fictional character like scarface). all those people over there love a good anal-butt-raid party!
Philip
Philip - heb een amateurprostituée op bezoek gehad
Dag heren! Ook ik heb een amateurprostituée op bezoek gehad! Contact via telefoon was al okay. Prima op tijd. Leuke vlotte meid. Heel lekker figuurtje. Adem niet zo prettig maar dat kan een keertje. Doet alles zoals het hoort. Wel schaamhaar waar ik niet zo van houd! Beetje plichtmatig met weinig fantasie. Beetje saai eigenlijk, behalve op z/n Grieks dan. Herhaling? Denk het niet hoor……
Ed
Ed - leuk filmpje van mijn buurvrouw op internet gezet
Hey! Ik heb nog een leuk filmpje van mijn buurvrouw op internet gezet! Ze heeft haar harige kut goed verstopt in haar slipje. Ze gaat lekker met haar flamoesje over de grove baard van haar man heen, dat stimuleert haar enorm. Ze is een echte liefhebster van schaamhaar en nog eens schaamhaar! Komt dat zien, zeg ik!
Bemadette
Bemadette - een maïskolf met dik ingesmeerde boter
Twee zwervers zijn bijna aan het verhongeren als ze ineens een boerderij zien. “Laten we vragen of ze misschien wat te eten voor ons hebben!” zegt de ene zwerver tegen de ander. Eenmaal aangekomen doet er een verschrikkelijk onverzorgde boerin open, ze stinkt een uur in de wind. “We hebben zo’n honger, heeft u misschien wat te eten voor ons?” vraagt de zwerver. “Goed,” zegt de boerin “je mag je helemaal vol eten, maar daarna moet je mij wel een beurt geven.” De ene zwerver wordt al misselijk van het idee en haakt af. De andere zwerver denkt bij zichzelf eerst eten en daarna zien we wel verder en eet zichzelf helemaal vol. Als hij klaar is met eten zegt de boerin direct: “En nu mijn beloning!” Ze lopen samen naar de hooiberg om hun daad te voltooien. Echter wilde de zwerver niet allerlei infecties op lopen, maar had geen condooms op zak. Hij ziet een maïskolf liggen en denk: Ach, waarom ook niet. Hij gaat te werk met de maïskolf en verwent de dikke doos van de boerin. Als ze klaar zijn gooit hij de maïskolf over de hooiberg heen om niet gesnapt te worden. Terwijl ze terug willen lopen ziet de zwerver tot zijn verbazing de andere zwerver achter de hooiberg zitten en zegt tegen hem “Ik dacht dat je ondertussen wel verhongert was.” Nee, zegt de andere zwerver “Net toen ik ging bidden of god nog wat te eten voor me had, kwam er ineens een maïskolf met dik ingesmeerde boter uit te lucht vallen!”
Angelique Koerdier
Angelique Koerdier - Mijn slipjesvriend is net zo vroom als, misschien wel, jouw vent
Mijn slipjesvriend is net zo vroom als, misschien wel, jouw vent - elkaar leren kennen, blablabla, maar die zou het niet 'weerzinwekkend' vinden als hij hier of daar even een blote borst of doos zou spotten. Ordinair, ja. Maar weerzinwekkend is zwaar overdreven. Weerzinwekkend.... Dus als jouw vent een blote borst of doos spot, dan vindt hij dat werkelijk afschuwelijk, monsterlijk, gruwelijk? Sorry, dat geloof ik simpelweg niet. "Hitsige hengsten" vind ik ook zwaar overdreven. Dus als een man het niet weerzinwekkend vindt, dan is hij een "hitsige hengst"?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook