This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Neeltje en Nozem
Neeltje en Nozem - 4 Items
Wij zijn een geil stel en zoeken een fijne gevoelige, liefst Griekse Foefridder die mijn vriendin, onder mijn begeleiding wil volspuiten! Ze is prachtig om te zien en vooral van binnen te voelen hoe strak ze nog is ! omgeving Groningen! Dus een klasse man of stel die niet voor 25 euro minder na een ander gaat waar niks kan. Alles is zonder behalve natuurlijk intiem voor onze en jouw veiligheid. Zij is niet geheel geschoren cup B/C en ontzettend geil bij de juiste klik en kan dan squirten. Wij houden van echte doorpakkers en willen niet eindeloos appen of mailen en je moet in omgeving Groningen Friesland of Drenthe wonen of kunnen ontvangen. We komen en als we niet je types zijn dan even goede vrienden en vertrekken we weer zonder dat je kosten hebt gemaakt. Vandaag maar afspreken bij je thuis of hotel. ontvangen doen we niet dus als je niet kan ontvangen privé of hotel De Blanke Sabel dan wordt het lastig en heeft afspreken geen zin!
Neeltje en Nozem
lekker wijntje erbij!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Neeltje en Nozem
hapje bij ?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Neeltje en Nozem
hey stuk!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Neeltje en Nozem
hallo allemaal!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Elizabeth Jean Poepjes
Elizabeth Jean Poepjes - wijze woorden
Life is like a toilet paper - it's so long and constantly goes to your asswhole!
Claar Comen
Claar Comen - in de nachtclub met een mooie blondine
Personeelschef: "Jansen ligt voor een paar weken in het ziekenhuis." "Wat vreemd", zegt de directeur, "gisteravond zag ik hem nog in de nachtclub met een mooie blondine!" "Ja", zegt de personeelschef, "zijn vrouw heeft dat ook gezien...."
Patries Boer
Patries Boer - doe je er uiteraad een tampon in
Tja, als je ongesteld bent dan vind ik een string wel ranzig! Al dat bloed overal, ook al doe je er uiteraad een tampon in. :eek:
Ries Reetneus
Ries Reetneus - gisteren bij een amateurprostituée op bezoek
Dag heren! Ik zou dus gisteren bij een amateurprostituée op bezoek gaan! Het was wel een ritje van 2 uur. Contact via telefoon met deze “Conchita” was al okay maar eenmaal aangekomen was er gvd niemand thuis! Wellicht is er iets 'ergs' gebeurd (al betwijfel ik dat) maar dan lijkt het me wel zo netjes om meteen af te bellen zodat ik me de rit gvd kan besparen. Maar dat is niet gebeurt, dan lijkt het 2de ding wat je kan doen me in ieder geval even netjes te woord te staan en wellicht een compensatie aanbieden (bij bijvoorbeeld een volgende bezoek) voor de gemaakt benzine kosten. Hoe ik het ook wend of keer, zeer onprofessioneel en hoogst onbeschoft! Beetje jammer weer!
Mats
Mats - Sexual healing
Dag mooie dame! Wil je een ook leuke tijd beleven? Ontdek dit moment als dame alleen of als koppel. een geile relax massage net zoals in een gekende massage salon? Dat is een idee?! Zo kan je kennismaken zonder direct intiem te gaan. Meer info op de website. - FUN - Grenzen verleggen - Jullie zoeken een relatie boost - Sexual healing – GRIEKS- Stress release - Je wil het genot opzoeken - Je hebt bep. fantasiën die je wil uitproberen - Je wil een date zonder gedoe - Je bent zelf een masseuse en wil graag eens ontvangen wat je steeds geeft - Je hebt een druk zakenleven en zoekt de nodige afleiding - Je hebt gewoon zin, en wil zelf beslissen wanneer en hoe lang. Contacteer mij dan maar snel voor een heus intake gesprek!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook