This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Vincent en Milva
Vincent en Milva - 1 Item
Let op !!! vanwege de hitte donderdag A.S. 75 euro p,u.. Wij zijn een geil bistel ontvangen apart en/of samen in onze ruime gezellige relaxkamer (Milva ontvangt ook graag alleen).. en hebben er zin in! Wij vinden het allebei heerlijk om te neuken en geneukt te worden. Stellen, heren, dames kom genieten van onze erotische massage met super geile afloop.. Milva kan een supergeile piemelmassage geven en Vincent is de koning van het pijpen.. mmv/mvm/mm/vv.. alles mogelijk ;) discreet, schoon(verwachten we ook van jou), geil, gezellig en respect voor elkaar.. tot dan geile lieverds en oh ja Milva ontvangt ook alleen overdag en 's avonds.. de hele week Je kan via mail of telefoon met ons contact opnemen, op smsjes en zonder nummerweergave reageren we niet meer!
Vincent en Milva
geile masturbater
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rikke Holm Rasmussen
Rikke Holm Rasmussen - samen met zes vrouwen op een tot dusver onbewoond eiland
Door een schipbreuk is Maarten samen met zes vrouwen op een tot dusver onbewoond eiland aanbeland. Een paar weken na de ramp spoelt er op een stuk wrakhout een zevende vrouw aan. Zodra Maarten haar ziet raakt hij in alle staten en roept hij wanhopig uit: "Lieve hemel, daar gaat mijn vrije zondag!"
Van Keulen
Van Keulen - Haar kont was mollig
In mijjn huis had ik door de muur naar mijn buurvrouw op geschikte plekjes twee onopvallende gaatjes in de muur tussen de slaapkamers en de badkamer geboord! Haar kont was mollig en hing een beetje, maar zo dat deze leuke spleetjes onder haar tieten liet zien. Ik zag alles scherp, haar gladde witte velletje en zelfs de minieme rode pukkeltjes voornamelijk in de buurt van haar diepen en donkere bilnaad. Toen werd het spannender….ze draaide zich om en ik keek regelrecht tegen haar behaarde kut. Ik had de hoogte van het gat dus toch goed uitgemikt. Ik keek voor het eerst naar de blote kut van een jonge vrouww bij mij uit de buurt! Aan haar bewegingen merkte ik dat ze een badjas ophing aan het haakje aan de muur en even later verdween het zicht. Ze had het verdomme weer precies voor het gat gehangen. Snel schoof ik voor het andere gat…………
Conny Plassen
Conny Plassen - wijze woorden
You can treat yourself as a successful person if the cognac you drink is older than the woman you sleep with!
True Jeuken
True Jeuken - in de dierentuin was met stiefdochter en haar pooier
Nou, ik heb vorige week meegemaakt dat ik in de dierentuin was met stiefdochter en haar pooier en dat toen we naar de gorilla's liepen, er een vrouw met ontbloot onderlijf rondliep (ze had haar rok omhoog getrokken om haar torso en die bleef zo plakken en ze had gvd geen slipje aan!!) OMG je kon alles zien...wij snel mijn stiefdochter haar ogen bedekken. En die vrouw zag ons (ze was samen met een man, ene AAD) en toen trok ze haar rok weer naar beneden. Ik was wel geschokt, op klaarlichte dag in de dierentuin en er liepen overigens veel gezinnen met kinderen rond die dag!
Gerard Tool
Gerard Tool - De foto’s zijn sterk verouderd
Beste mannen ga niet naar deze amateurprotituée's! Dit om de volgende redenen. De foto’s zijn sterk verouderd. Ik schat zo/n 30 jaar! Al met al een hoop ellende, en het gaat mij echt niet om die €80 euro. aar als je binnen 20 minuten buiten staat en je hebt voor een uur betaalt voel je je eigen goed bedrogen. Dus ben gewaarschuwd. Ik zei zal een recensie schrijven, dan verander ik gewoon mijn naam weer. dus deze oma is alleen op geld uit en niet wat ze schrijft. Al met al vind ik dit een beetje jammer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook