This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kodie TV en Friend
Kodie TV en Friend - 4 Items
Met ons profiel is er veel mogelijk.. ik ontvang af en toe alleen of samen met mijn eigen man of met een van mijn heerlijke bivriendinnen. het is ook mogelijk om een echte Biman met een dikke geile Tampert te regelen als je daar behoefte aan hebt.. Het leuke is dat ik het allemaal lekker geil vindt en er erg lekker vind im de sex te kunnen afwisselen... We zijn zeer open minded dus heb je een fantasie laat het me weten en wie weet kunnen we die verwezenlijken.... !heren we geven bigarantie! vind je het lekker dat twee geile vrouwen aan je harde DONG gaan zuigen!
Kodie TV en Friend
geile hipster te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Kodie TV en Friend
haaai!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Kodie TV en Friend
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Kodie TV en Friend
leuk!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Tiger-Lily
Tiger-Lily - strak tijgerpakje
Een bevallige dompteuse in het circus geeft een leeuwendressuur. Ze heeft een strak tijgerpakje aan dat maar amper haar welgevormde boezem kan omvatten. Als hoogtpunt van de show ontbloot ze een van haar borsten en houdt hem in de wijdgeopende muil van een leeuw. Op een tikje van haar zweep klapt de leeuw zijn kaken halfdicht, tot op een millimeter van de ongedeerde borst. Een zucht van spanning golft door het publiek. Vervolgens richt ze zich tot het publiek en vraagt of iemand het aandurft om het ook te proberen. Het blijft een aantal ogenblikken stil, tot een iel mannetje opstaat en zegt : "Nou goed dan, maar ik weet niet zeker of mijn mond wel zo ver open kan".
Annelies van der Pies
Annelies van der Pies - verpissen
Zo had dat laatst trouwens ook met twee mannen die doodleuk rond 17:00 op een vrijdag in een steegje aan het verpissen waren. Was vanaf het terras waar in zat gewoon compleet met slurf en al te zien, en ook voor evt. gezinnen die langsliepen trouwens. Had er bijna een topic over geopend, van sinds wanneer is dit normaal geworden?! Ik wil het al niet zien, met mijn borrelhapje en wijntje erbij ook nog, laat staan dat mijn man dit ook zouden moeten zien. Bah.
Manfred
Manfred - aardig wat benzine verreden
Ben gisteren voor het eerst bij een amateurprostituée uit de buurt geweest! Dame gebeld, klonk er zakelijk aan de telefoon, en afspraak gemaakt. Netjes op tijd er na toe gereden, eenmaal daar zoals afgesproken gebeld. Na enkele keren bellen nam ze op, ik quote: 'de afspraak kan niet doorgaan vanwege *prive-omstandigheden*, dat ik nog opneem?!?' waarop ik zei 'pardon' maar toen had deze 'dame' gvd alweer opgehangen! Ik weet niet wat voor 'prive-omstandigheden' deze dame om 01:00 uur in de nacht heeft. Wat ik wel weet is dat ik het hoogst onbeleefd vind en dat ik wederom aardig wat benzine heb verreden voor Jan met de korte achternaam. Beetje jammer weer!
Gerard Tool
Gerard Tool - langs bij een amateurprostituée
Was afgelopen zaterdag en dacht ga even langs bij een amateurprostituée! Afspreken ging makkelijk maar aangekomen op locatie bleek de dame niet degene te zijn die op de foto's staat. Deze dame was 6 tinten donkerder en een jaar of 20 ouder! En de mooie wespetaille van deze oma was ook al weg dus heb vriendelijk bedankt en gegaan. Beetje jammer hoor!
An Aal
An Aal - wijze woorden
Every woman is mysterious: you never know how much it will cost you...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook