This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Minouska en DJ
Minouska en DJ - 1 Item
**** WIJ DATEN ALLEN WANNEER DE ADVERTENTIE ON-LINE STAAT!! **** WE ONTVANGEN DUS NU!! **** BEL NIET!! ALS JE NIET NU KAN!! **** Lekker aan het ontspannen,wie komt erbij? **** Zij is een geile dame met een heerlijke cup .Hij een gezellige relaxte (bi)gozer die indien gewenst meedoet of meehelpt :) Anaal is, indien niet TE groot geschapen, mogelijk, kost 25 euro extra! Bel maar om een afspraak te maken. We zijn een stel, dus kan ook de man kan de telefoon opnemen! Wij zijn geschoren en hygiënisch, jij ook? Lekker, flossen doen wij na het tanfenpoetsen :) WIJ REAGEREN NIET OP SMS EN AFGESCHERMDE NUMMERS.
Minouska en DJ
mmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ayse Güngör Rukiyye
Ayse Güngör Rukiyye - seks
Ik heb een heel lieve vriend, die ik heel aantrekkelijk vind. Ik heb graag en vaak anale seks met hem en ben heus niet iemand die elke keer vantevoren wil douchen. Maar bij pijpen, tja. Vriend doucht elke dag, maar na een dag is het toch niet zo heel fijn als ik zijn onderbroek opentrek. Soms laat ik het maar, maar soms haal ik hem ook over om even te gaan douchen. Maar hoe zeg je zoiets? 'schat, je DONG stinkt?' Het is gewoon duidelijk een geur van niet goed uitschudden ofzo, en dat dan een beetje warm.. brrr.. Tips hoe ik dit het beste subtiel aan kan kaarten? Ik zal zelf ook heus niet altijd fijn ruiken maar tot nu toe heeft hij er nog niks van gezegd..
Aria Wegdam
Aria Wegdam - slipljesklanten in Hotel De Blanke Sabel
Van het weekeinde dacht ik even lekker met een paar slipljesklanten in Hotel De Blanke Sabel te neuken. De dames van de receptie waren heel erg aardig en doen hun werk goed. Het ontbijt was ook goed alleen de dame van de bediening (ene Joyce) was heel erg onbeleefd, De LUXE kamer zag er redelijk goed uit, maar was niet goed schoon en afgewerkt. Er staat een senseo apparaat je krijgt er 2 koffie pads bij en 2 theezakjes maar aan die thee zakjes heb je weinig zonder waterkoker, je kan wel thee pad kopen bij de receptie voor 50 cent gvd! Er werd mij verteld dat er wifi internet verbinding was maar die werkte niet! Ik raad dit hotel aan niemand aan!! Beetje jammer…..
Ron de Knikkert
Ron de Knikkert - zondagochtend in de kerk
Een bejaard koppel zit op een zondagochtend in de kerk vroom te wezen! Halverwege de mis leunt de vrouw naar haar man en zegt: "Ik heb juist een stil windje gelaten. Wat moet ik nu doen?" Haar man leunt naar voren en zegt: "Voorlopig niets. Als we thuis zijn zal ik wel direct een nieuw batterijtje in je hoorapparaat steken."
Astrid Dijkstra
Astrid Dijkstra - zonder string rondgelopen
Ik heb vorige week maar 1 keer zonder string rondgelopen in een zeer strakke jurk waar je meteen aftekening in ziet. Echter, de jurk was niet doorschijnend en wel enkellang. Als je het niet wist, dan zou je het niet weten (logisch he? ). Maar in een rokje/jurk rondlopen waarin ik weet dat een ander het zou kunnen zien...neen, daar ben ik nog niet klaar voor denk ik.
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - huize Boudesteijn
Tijdje terug voor het eerst bij huize Boudesteijn geweest. De dames kwamen zich voorstellen en hoewel het met een andere dame ook wel goed was gekomen gekozen voor ene Joyce. Ik had haar op de site al gezien, in het echt is ze nog veel leuker! En echt geen moment spijt gehad. Oei wat is dit een meid met passie en bovendien stelde ze me gelijk op mijn gemak. Even lekker onder de douche en toen kon het genieten beginnen... Heerlijk hoe ze met me tongde, wat een vurige meid met haar lekker strakke lijf! Standje 69 was al even lekker, ze zoog mijn ballen lekker in haar mond en pijpen doet ze heerlijk, helaas wel met condoom maar dat respecteer ik uiteraard.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook