This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Peter en Madelief
Peter en Madelief - 1 Item
Dag, ik doe ook aan FOOTFETISCH FOOTJOBS STRAPPONS (tot 26cm) FULL ANAL FETISH - POPPERS - (At your place or mine? )The TOY SHOP for Adults - Facesitting - GOLDEN SHOWER, also PROSTAAT MASSAGES - Strap on DICKS or DEEP DESTRESSING Body2Body - Trio met andere stelletjes ook welkom! No SMS or Mail will or anonymous Phone calls be answered. Number I.D on? O.K! We zijn ook in voor Wap avondjes of bezoek van kinky party's. Opgelet intiem zonder kan uitsluitend in aanwezigheid van recente GGD test!
Peter en Madelief
nat slipje te koop voor weinig!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Machtold Chang
Machtold Chang - geur uit mijn PREUT
Laatst maakte mijn pooier het uit, hij kon niet meer tegen die geur uit mijn PREUT! ik heb hem nog een tweede kans gevraagd, maar tevergeefs, hij vond me heeeel leuk en blablabla maar hij kon er niet meer tegen.. ik vroeg hem ef een stop te houden twee weken, en dan als me FOEF weer schoon zou zijn, we opnieuw konden beginnen.. maar dat wilde die niet! "want als hij aan mij dacht, dan dacht die aan die geur" Hoe genant???? ik vind het wel een raar verhaal aan zijn kant, want me klanten zeiden dat ze het nog nooit geroken hadden, en ik had ook nog nooit klachten gehad!
GAR
GAR - stoute dame via deze site
Gistermiddag weer eens met een stoute dame via deze site afgesproken. Vorige keer tegen mijn gewoonte in had ik maar eens de proef op de som genomen en dit pakte op alle vlakken gewoon fantastisch uit! Bij aankomt was ik helemaal stressed out.stond muurvast in ellenlange rij omdat er weer wegwerkzaamheden aan de hoofdweg naar Deurne waren gepland.had natuurlijk weer geen mobiel en zat in het ongewisse over hoe of wat.kwam kwartier te laat en gelukkig had CONCHITA niet direct na mij afspraak en had keurig op mij gewacht.ze stelde pimpeloentje gelijk al op z n gemak met haar innemende lach en vriendelijke gebaar.gewoon heerlijk hoe ontspannen en charmant zij zich weet te presenteren.gaf mij gewoon idee van dat er soort van klik tussen ons was.was binnen no time dan ook volledig in de relax zone.na de financieele plichten lekker op bed waar ook de intimiteiten wederom van hoog en gevarieerd niveau waren.moest me gewoon inhouden om niet WEDEROM te snel aan de finishlijn te komen.wederom dus een bijzonder geslaagd en bijzonder gezellig samenzijn.aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Jacco Groningen
Jacco Groningen - Hotel de Blanke Sabel
Dag, Ik heb nog nooit een viezere hotel kamer in mijn leven gehad dan laatst in Hotel de Blanke Sabel. Bij binnenkomst kamer was het eerste dat ik merkte een grote poepvlek van ca. 30 centimeter on light tapijt. Gordijnen vies, die stonden n.b. achter de deukr! Er, was een venster die u kunt openen om er vervolgens bijna uit te vallen. Het eten was echt heel goed zodat ik er maar ben gebleven, helaas wel vrij duur!
Bloeme
Bloeme - wijde witte bloes
Gisteren in de stad gezien, een meisje in een hippie achtige wijde witte bloes gedragen als jurkje, niets eronder! Vast leuk uitzicht voor de heren, het witte bloesje scheen enorm door. Haar pooier liep met ontbloot lijf rond, ze waren nogal van die zweverige nieuwetijdsgeneratie amateurprostituée’s. Heel blij gedragen, rond springen, hij nam allerlei poses aan, hippe hoedjes op. Mijn god, wat een energie erin steken om op te vallen met dat warme weer!
Ron
Ron - begint ze naar vis te stinken
Hallo allemaal! k heb een vrouw en eens in de zoveel tijd begint ze naar vis te stinken. Je ruikt dan een heel onaangename geur alsof er iets staat te rotten. Haar zus had al een keer tegen haar gezegd dat ze stonk maar daar trok ze zich niets van aan. Ik maak ook opmerkingen van ''Sjeetje het stinkt hier naar vis'' het is allemaal niet slecht bedoeld ofzo maar ik wil gewoon dat ze zich ervan bewust wordt. Hoe kan ik dit het best aanpakken? Oh en ze is ook heel handtastelijk wat mij niet bevalt als ze je dan iets uitlegt dan legt ze een hand op je been of dan leunt ze helemaal naar je toe en kijk je zo vreemd aan..brr ik krijg er maar de rillingen van. :( Hopelijk heb ik wat aan jullie reacties..)
Morgan Foxy
Morgan Foxy - een even lekker naar een amateurprostituée
Naarmate we ouder worden hebben we meer tijd en vaak ook wat meer te besteden. De kinderen de deur uit. Het huis grotendeels afbetaald en de grote aankopen zijn ook gedaan. Er lijkt rust te komen in het huishouden. Vaak heb je als man voor je gevoel de schaapjes op het droge en daar mag je gerust af en toe voor beloond worden. Gewoon een even lekker naar een amateurprostituée!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook