This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Edwina
Edwina - 4 Items
Hallo, ik ben Edwina en ik ben na een huwelijk van 8 jaar weer alleen, het eerste jaar alleen was heerlijk maar nu sta ik weer open voor een nieuwe man in mijn leven, iemand om lief en leed te delen.. Niet zoekende naar een invulling maar een aanvulling in mijn leven. Ik heb genoeg invulling namelijk (vibo)...maar een leuke aanvulling is meer dan welkom. Als je bij me weg gaat is je zak gegarandeerd leeg XXX
Edwina
string
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Edwina
leuk boek!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Edwina
pssst!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Edwina
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ray
Ray - sex
Dit is volgens mij echt zo/n meisje dat om de zeven minuten denkt dat ik alleen maar aan seks denk.....
Brandana Platjes
Brandana Platjes - RON werkt in een eethuis
Mijn vriend RON werkt in een eethuis waar ik weleens langskom als hij klaar is met werken. Soms komen zijn vrienden ook langs en chillen we in het restaurant. Nou was het zo dat zijn neef met wat meisjes van de bediening nog gezellig na het werk een borrel gingen doen. Ik en mijn vriend en zijn vrienden zaten aan dezelfde tafel, maar waren bezig met een kaartspel. De meiden hadden ondertussen al flink wat drank achterover geslagen en begonnen zich als echte sletjes te gedragen (tieten laten zien, elkaars kutjes voelen, vinger in het bipsje etc.). Op een gegeven moment daagden ze ook zijn neef uit om strippoker te spelen. Hij ging er ook nog eens mee akkoord. Wij waren ondertussen gewoon met ons eigen kaartspel bezig en ik zag mijn vriend ook niet echt opkijken ofzo... Vond het alleen ongepast en voelde me er ongemakkelijk bij... Ik vond eigenlijk wel dat mijn vriend er iets van had mogen zeggen. Uiteindelijk waren de dames al tot hun slipje gegaan toen wij het restaurant verlieten. Verder heb ik er maar geen punt van gemaakt.
Hans Klok
Hans Klok - sexy
Ik vind dit meisje enorm sexy en dan heb ik het nog niet eens over haar lijf gehad........
Manfred
Manfred - de fetisj wereld
Ik ben mag wel zeggen dat ik aardig bekend in de fetisj wereld. Brommerzadels kende ik nog niet, maar whatever makes you happy AAD! Ook goed dat je het steeds vaker in het openbaar doet, taboes doorbreken en dapper zijn. Mijn voornaamsten zijn wetsuits en bondage, vooral met ballgags. Ik loop wel eens over straat volledig in m'n wetsuit, 1 met veel blauw zodat ie lekker opvalt. Ben nog niet zover dat ik met ballgag in over straat ga. Misschien vind ik ooit nog eens een kinky dame die mij vastgebonden, met wetsuit aan en harness ballgag in, buiten op straat zet. De gedachte alleen laat m'n adrenaline al flink stromen……….
Wendy
Wendy - kussen
Kussen is de prettigste manier die mannen hebben bedacht om vrouwen de mond te snoeren!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook