This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Leandra
Leandra - 4 Items
Hoi Hoi, 31 jarige geile vrouw is op zoek naar een hete man voor een vaste relatie. Heb jij het libido van een jonge hond, kan je altijd wel doorgaan, maar zal je ook goed voor mij zorgen? Dan hoop ik dat je snel contact opneemt met deze geile vrouw, want ik heb er genoeg van om alleen te zijn. Slipjes first! xxx Leandra
Leandra
slipfke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Leandra
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Leandra
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Leandra
burl maar lekker mee!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Baldhartje
Baldhartje - onze HUISVRIEND
Tja, over onze HUISVRIEND: Tijdens een gesprek, met een beetje humor, liet hij me pardoes weten mij ook seksueel aantrekkelijk te vinden. Ik heb daarop toen niet lang geaarzeld en hem aangeboden om mij eens thuis te bezoeken. Daar hebben we twee verdiepingen en in het keukengedeelte staat een bankstel daar zouden we dan ‘koffie’ kunnen drinken. In mijn achterhoofd wist ik dat mijn man ons op de beveiligings camera’s zou kunnen zien en wat denk je wat? Hij vond het fantastisch om ons te zien BATSEN!
Richenell
Richenell - nederlandse les
Ik heb hier een vraagje: Welke tijd is: ‘Ik zou nu mijn vrouw willen spreken’ ? Is dit: – onvoltooid verleden tijd - voltooid tegenwoordige tijd - toekomstige tijd ? ? ? ANTWOORD: Het is geen van allen, het is …VERLOREN TIJD. Want zij luistert toch niet !!!!!
Wim van Beffum
Wim van Beffum - slapen
Laatst vroeg ik aan mijn vrouw: : ‘Heb jij met een andere man geslapen?’ Zegt ze: : ‘Ik heb alleen geslapen met jou schat, bij die andere was ik wakker’…………
Bernhard
Bernhard - houden van?
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen, godver de godver.......
NICO
NICO - panties gekocht
Laatst gedaan; panties gekocht bij zo'n wat oudere mevrouw die er echt verstand van had. "Voor wie is het als ik vragen mag?" Dat vroeg ze alleen omdat het om de maat ging. "Voor mezelf", zei ik. Ze knikte alsof ze dat al lang begrepen had en gaf verder geen krimp.Dat was een soort coming out voor mij en vanaf dat moment werd het echt leuk. We hadden een fijn gesprek over maten, kleuren, kwaliteiten, over dat de boel niet moet afzakken. En over het feit dat ik Capri (driekwartleggings) zo lelijk vind. Uiteindelijk vertrok ik met iets heel moois van Wolford. Deze vrouw had op een hele professionele manier haar vak uitgeoefend!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook