This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mirjam
Mirjam - 4 Items
He hitsige mannen. Ik ben Mijram een leuke frisse jonge meid uit Heerenveen met een passie voor douchen..... Ik vind het zeer opwindend om met hitsige mannen af te spreken voor een stevig potje sex in een sexbioscoop of zo.... Ik ben dus niet op zoek naar een vaste relatie maar puur naar sex, xxx Mirjam
Mirjam
vooruit dan maar...
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Mirjam
allo!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Mirjam
wijze woorden
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Mirjam
bfe
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Leeloo
Leeloo - leer, laarzen en strakke kleding
Ik draag uitsluitend nog: leer, laarzen en strakke kleding. Sinds dit jaar neem ik ook paardrijlessen en kan me dus helemaal uitleven en het gewoon dragen zonder dat iemand je raar aankijkt (zoals op mijn werk). Ik heb enkele leren broeken, een paar rijbroeken met leren zit. Ik doe ook net alsof ik motor rij en heb daar ook een leren pak voor. Ik heb alleen geen motor en niet eens een motorrijbewijs! Hoe leuk is dat?
Johannes
Johannes - stinkdier
laatst kwam ik met mijn vrouw terug uit de tropen en wilde voor thuis een slang en een stinkdier het land binnen smokkelen. "Dat is niet mogelijk", zei mijn vrouw. "Jawel hoor", zei ik "ik doe de slang rond mijn middel zoals een broekriem en gij steekt dat stinkdier in uw slipje." "Ja, maar", zegt mijn vrouw, "gaat dat niet stinken?" "Daar kan dat dier wel tegen hoor."
Hans Klok
Hans Klok - klaarkomen
Waarom heeft God het klaarkomen uitgevonden ? Anders bleef je neuken.... toch?
Paul Glasses
Paul Glasses - Materialen van een gedragen slipje
Om nog verder uit te wijden over de stoffen die gebruikt worden bij het maken van een slipje is kantoen elastan nog steeds het populairst.Deze katoenen variant wordt veelal gebruikt in diverse uitvoeringen zoals een midi slipje, maxi slipje, bikini slipje en een tai slipje. Vooral bij een tai slipje moet men erop letten dat de billen van het slipje goed rond zijn gesneden zodat bij een beweging tijdens het dragen van het slipje, het slipje niet in de bilnaad schiet. Dit is niet wat je noemt een comfortabel draagcomfort van het slipje.Wijk bij dit probleem uit naar een highleg slipje. Deze zijn altijd al ronder bij de billen gesneden als een tai slipje.Bij dikkere bovenbenen (zoals bij rijpe geschoren dames) is een highleg slipje zeer geschikt om te dragen omdat men toch de ronding van de billen heeft maar omdat het highleg slipje hoger is opgesneden heeft men de ruimte bij de liezen zodat het slipje niet knelt. Uiteraard zijn deze bovengenoemde slipjes ook eventueel met kant uitgevoerd zodat het slipje een luxure uitstraling heeft. Door het dragen van een luxer slipje voel je je al meteen meer vrouw. Of niet dan??
Rogier Stinkdier
Rogier Stinkdier - wallen
Wat is het toppunt van sexuele oververmoeidheid ? Wallen onder je ballen....

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook