This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Samantha Rijn
Samantha Rijn - 1 Item
Dag heren, ik ben een lieve spontane vrouw. Via mijn gebruikte onderbroekjes en ik op zoek naar een leuke man, niet voor een relatie want ik ben zelf getrouwd maar gewoon voor leuk vrijblijvend contact waarin wij elkaar een fijne tijd kunnen geven. ik kom in mijn relatie enorm veel sex tekort en hoop dat ik dus een leuke man kan vinden die mij op dat gebied een soort van aanvulling kan geven.verplaatsen is voor mij geen probleem. ik werk zelf in een zonnestudio en ben verder veel te vinden in de sauna. wellicht kunnen we een keer kennismaken onder het genot van een drankje. leeftijd is niet belangrijk al hoop ik dat mannen die ouder zijn dan ikzelf niet reageren mits ze mij denken te kunnen bijbenen hihi. verder is verzorgd en hygienisch uiterlijk gewenst. dingen die ik in gedachten heb om samen te doen zijn o.a. sauna, buitensex, naaktstrand, parkingsex kortom op spannende laatsen trekt mijn voorkeur. spreekt dit jou ook wel aan dan hoop ik een leuke mail van je te ontvangen! je kunt je misschien voorstellen dat ik dit alles zeer discreet wil aanpakken dus mocht het tot een contact komen dan hoop ik dat het ons kleine geheimpje blijft :)(heb er zelf ook geen problemen mee als je ook getrouwd mocht zijn of als je darmproblemen hebt....) xxx Sam
Samantha Rijn
string
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - kopje koffie
Vraag ik aan de barjuffrouw "weet u het verschil tussen een tampon en een theezakje"? Nee, antwoord ze. "Doen dan maar een kopje koffie"!
David
David - frans
frans zei frans tege frans int frans dat frans int frans frans is. frans nee zei frans tegen frans in het frans is frans françois
Ronnie en Lau
Ronnie en Lau - opzoek naar een man die sex wil
Olla! Wij zijn beide opzoek naar een man die sex wil met alleen mijn persoontje maar dat mijn man wel naakt mag toekijken. dit windt ons beide n.l. enorm op. jou ook? Contacteer ons dan! We hebben het liefst iemand met een lekkere grote LUS!
Briana
Briana - om ruimte te maken
Zangeres: “Heb je gemerkt hoe mijn stem gisteren de zaal vulde?” Vriendin: “Ja er gingen zelfs mensen weg om ruimte te maken”
Ewout
Ewout - 2 hoeren
Twee hoeren zitten te kreunen in het bordeel vanwege de werkdruk. Ze zouden graag een dagje vrij nemen maar dat mag niet van de hoerenmadam omdat er teveel klanten zijn. Op het moment dat de hoerenmadam even weg is, trek een van die hoeren een plafondplaat eruit, slaat haar benen om een metalen pijpleiding en laar zich zakken met haar kop naar beneden. Op dat moment komt de hoerenmadam weer binnen en roep “wat is dit allemaal”? De hoer roept “ik ben een lampje, ik ben een lampje”! De hoerenmadam roept: “ik denk dat je een beetje overspannen bent, maak dat je wegkomt, ik wil je minimaal twee dagen niet meer zien. Ja hoerenmadam zegt de hoer en verdwijnt richting huis. De andere hoer pakt ook haar tas en loopt richting de voordeur. “waar ga jij naartoe” vraagt de hoerenmadam. “naar huis, in het donker kan ik niet werken”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook