This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Joke Cooke
Joke Cooke - 1 Item
Ik houd van SexClowns, Dat is een persoon die vaak ongepast en grappige opmerkingen maakt tijdens de geslachtsgemeenschap waardoor ik uitbundig moet lachen. Sex Clowns hebben geen mogelijkheid om te stoppen! Een Sex Clown is een uitstekende kerel als je opgevrolijkt wilt worden……... Ieder dag dus! ps. ik vind het wel fijn als je af en toe naar de kapper gaat, die lange (werkschuwe) manen aan de zijkant van je knar mogen niet langer zijn dan 4 cm !
Joke Cooke
Mooie zwarte string
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Miko
Miko - niet grappig
Miko: ik ben de laatste tijd niet meer zo grappig, heb je daar problemen mee??
Peter Reetveter
Peter Reetveter - patsers
Joke, houd je ook van kortharige patsers??
Pien Karna
Pien Karna - de moderne lesbische en biseksuele vrouw
Hoi, Ik ben het gezicht van de moderne lesbische en biseksuele vrouw. “De lesbische en biseksuele vrouw van vandaag de dag vindt het blijkbaar niet belangrijk om verzorgd voor de dag te komen. Het onderzoek bewijst dat het beeld van okselhaar, zweet en tuinbroeken wel klopt!.” Maar w!aarom heeft een hoer dan een kaalgeschoren kut? Nou, op een snelweg groeit toch ook geen gras!
Fokko Fokma
Fokko Fokma - is that a fact??
is that a fact?? In frankrijk hebben ze er geen problemen mee als die manen langer dan 4 cm zijn! F*ck, weer naar de kapper.
Hendrikus
Hendrikus - kaal
Als er straks een kind wordt geboren met een rode neus en grote voeten dan weten we voldoende. Want Adriaan is acrobaat en Bassies zaad zit vol kattenkwaad.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook