This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Guina
Guina - 1 Item
Hallo stoute kerels, ik ben Sharon en houd van lekkere stoute ondeugende dingen. Het lijkt me wel eens spannend om via internet eens een keer met iemand af te spreken. lijkt me wel geil met iemand sex te hebben die je helemaal niet kent. een beetje vreemd maar wel lekker.. Het is eigenlijk een soort van stout fantasietje van mij.. Kan jij die fantasie van mij laten uitkomen? koop gewoon een gebruikt onderbroekje van me en wie weet..... x Sharon
Guina
string
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Galina Voskobo
Galina Voskobo - Trekvogel
Mijn saunaclub wordt de laatste tijd overspoeld met trekvogels! Dat zijn van die mannen die denken dat vrouwen een rukkende man opwindend vinden, en dit ook nog eens te pas en te onpas doen! (N.B.: De meeste dames zoals ik vinden het nogal denigrerend als een man zich ongevraagd voor je gaat staan aftrekken. het voelt nogal goedkoop........)
Boudesteijn
Boudesteijn - Veel gestelde vragen aan Boudesteijn
Laatst vroeg iemand aan me, waar staat A.T.M toch voor? Dat is de Engelse term voor ‘Ass to Mouth’ dat wil zeggen eerst anale seks en dan orale seks. (pijpen). Die Engelsen doen volgens mij alles in spiegelbeeld......
Ron
Ron - dronken
Er komt een vrouw een café binnen en gaat aan de bar zitten. Zegt die man naast haar: wwwattt bhen jejejjij llellijk. Zegt zij: Wat ben jij dronken !! waarop die man zegt: mmmaar ddat izz mmmorgen over!!
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - hond
Twee nederlandse soldaten en 1 belgische soldaat willen drugs smokkelen over de grens. De eerste Nederlander sluipt over de grens. hij trapt op een takje en: kraaaaaaak.... de wachters komen uit hun huisje en roepen: wie is daar? woef woef, roept de soldaat. De 2e nederlander probeert het ook. hij struikelt over een boomwortel en: plofffff..... De wachters komen weer uit het huisje en roepen weer: wie is daar? woef woef roept de soldaat. Dan probeert de belg het. Hij stoot zich aan een tak en weer: kraaaak..... de wachters uit hun huisje en weer: wie is daar? Roept de Belg: nog een hond!
Elmer
Elmer - een nogal vreemde vogel
Hallo Dames! Ik ben een nogal vreemde vogel zeggen ze weleens whahaha, maar ik vind van niet hoor! Ik ben gewoon prettig gestoord en de meeste mensen lachen in mijn bijzijn. Oh maar ik kan ook serieus zijn hoor, wees gerust ik maak niet overal een geintje over! Heb jij zin om met deze vreemde vogel eens wat leuks te gaan doen? van bil gaan, de oudste beweging der wereld maken, bonken, een boom opzetten, batsen, doktor Hans spelen, flenzen, fleppen, in de suikerpot roeren, ketsen, kieren, knarren, een partijtje kunstbiljarten, palen, pompen, de pruimen op sap zetten, een punt zetten,of lekker rolbezemen?? . Hoeft niet hoor drankje samen is ook genoeg! Doeg dan maar, ik hoor het wel…………..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook