This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sieneke
Sieneke - 1 Item
Hay Guys, Sieneke hier en is hard op zoek naar een vaste sexrelatie met een geile pannekoek. omdat mijn man te druk is met zijn bedrijf heeft hij niet veel tijd voor mij en ik zou graag weer eens het genot willen voelen van een warme lul in me. dit mis ik erg voor de rest hebben we een goede relatie en dat wil ik zo houden ook. lijkt het je wat om met mij tussen de lakens te duiken dan moet je me maar even een slipje bestellen en wie weet wat er gaat gebeuren......x Sieneke
Sieneke
heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wim van Beffum
Wim van Beffum - kip
Ander woord voor eileider: autoritaire kip
AD
AD - die van mij geeft steeds kopjes....
Er is weer een Belg gestikt in een condoom... Er stond in de gebruiksaanwijzing: 'Strak over de kop heen trekken.'
Winfried
Winfried - mijn DONG
Hey Hoppema! Ik schrijf je als volgt: na het pissen spoel ik mijn DONG ook altijd ff af in het fonteintje, en dan afdrogen! Waar dacht jij dan waar dat handdoekje voor was? Wordt trouwens niet door iedereen gewaardeerd als ik op een vol toilet mijn DONG aan zo/n handdoekje sta af te drogen!
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - wijwater
Een hoer loopt op krukken de kerk in. Voor het wijwater stopt ze, en doet met haar handen wat water over haar linkerbeen en daarna over haar rechterbeen. Ze blijft even stil staan en gooit opeens haar krukken weg. Een koorknaap heeft het hele tafereel gade geslagen, en rent zo snel hij kan naar de priester om te vertellen wat hij heeft gezien. De priester luistert met open mond naar het verhaal van de koorknaap en zegt: "Mijn zoon, wat jij net gezien hebt, is een waarachtig Godswonder. Vertel me snel waar deze dame nu is. Zegt die koorknaap: "Plat op haar rug vlakbij het wijwater!"
Gerda Nieuwenhuis
Gerda Nieuwenhuis - je hele DONG erin stopt!
TIP! Voordat ik anale sex ga hebben waardeer ik het ten zeerste als je niet meteen je hele DONG erin stopt! . Dat als eerste. Wind me eerst lekker op. Dit kun je op de manier doen zoals je het bij gewone seks ook zou doen: elkaar, strelen, vingeren, aftrekken en met orale seks. Zorg ervoor dat ik me ontspan. Een ontspannen anus is belangrijk bij anale seks, want bij een te strakke anus, wordt de seks pijnlijk voor me…..!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook