This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

K´sitta Bouten
K´sitta Bouten - 4 Items
Hallo lekkere kerels hier, ik heb maar eens een beetje gekeken maar alhoewel ik een beetje in het niet val bij de rest van de dames op de site ga ik toch een poging wagen. Op het gebied van relaties ben ik nog vrij groen, maar dit is mede omdat ik toch heel streng ben opgevoed en vriendjes waren bij ons uit den boze. Daarbij komt dan nog eens dat ik een vrij teruggetrokken persoontje ben en niet snel contacten maak en al helemaal niet met mannen, en hier begin ik wel een beetje van te balen ondertussen. Ik heb n.l. ook wel eens wat bikkelhards nodig.... Ook ik wil genieten,eens lekker uit mijn dak kunnen gaan,en ervaren wat het is om naakt door de stad te fietsen op een fiets zonder zadel met houten banden......Dit was het even en misschien tot gauw,
K´sitta Bouten
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
K´sitta Bouten
grafiek!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
K´sitta Bouten
cash only!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
K´sitta Bouten
sluts
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - vut
Hoe noem je een vrouw in de overgang ? Een kut in de vut.
Athena Kundberg
Athena Kundberg - KUTKUS
Beffen - ook wel KUTKUS genoemd – blijft voor mij een zeer sensationele belevenis! Natuurlijk is het niet wel van belang dat je goed van elkaar weet wat de ander lekker vindt en wat juist niet. Daar kom je toch wel snel genoeg achter! Ik zeg: mmmmmmmmmmmm!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - omvangrijke erotische bibliotheek
Aangeboden, mijn omvangrijke erotische bibliotheek. Absoluut dus niet voor minderjarigen!! De bibliotheek bevat een groot aantal boeken en tijdschriften. Slechts voor de ware fijnproever. Bezichtiging is mogelijk. Alleen voor serieuze kopers!
Aria Wegdam
Aria Wegdam - categorie zware menstruatie
Hoi! Ik heb een probleem wat betreft mijn menstruatie. Ik verlies echt heel veel, ik gebruik sowieso de eerste drie dagen van mijn periode altijd nachtmaandverband maar zelfs dat móet ik na 2 uur verwisselen anders lek ik door( óók met megatampon erbij)! ( op de verpakking van dit nachtmaandverband staat dat het 7/8 uur moet meegaan ) Daarnaast ben ik ook zeer duizelig tijdens mijn menstruatie. Behoort dit nou tot de categorie zware menstruatie of stel ik mij gewoon aan? En wat zou ik hieraan kunnen doen, behalve de pil? Alvast bedankt!
Fokko Fokma
Fokko Fokma - schotels
'Geloof je in vliegende schotels?' vroeg ik laatst aan een sexmaatje.. 'Ja zeker wel', antwoordde hij; 'Maar heb je er dan ooit een gezien?' vroeg ik. Zegt ie: 'Na mijn echtscheiding niet meer, nee.'
Doktor Hans
Doktor Hans - fruitvirus
Komt een mevrouw op het spreekuur en zegt: (wrijvend over d'r borsten), "Dokter, dokter ik weet niet wat er is maar ik heb zo'n jeuk aan mijn watermeloenen". ik smeer er een zalf op en zeg: "kom morgen maar terug". Volgende dag komt de vrouw (wrijvend over d'r kruis) bij me terug en zegt:" Dokter, dokter ik weet niet wat er is maar ik heb zo'n jeuk aan mijn perzik". Ik smeer er een zalf op en zeg: "Meisje, volgens mij is het een FRUITVIRUS want plotseling heb ik ook zo'n jeuk aan mijn banaan...."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook