This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Saskia
Saskia - 1 Item
Ik ben al een paar jaar getrouwd met een man die mij gelukkig maakt, het is mijn maatje, mijn vriend, mijn minnaar en hij voldoet aan alles wat ik als vrouw en partner van hem wens. Desondanks ga ik zo nu en dan vreemd, en dan ga ik me volledig te buiten aan schaamteloze sex zonder taboes. Dan doe ik dingen die ik thuis niet eens ter sprake durf te brengen, ik geniet ervan als mijn lover van het moment mij hard en genadeloos pakt...... x Sas
Saskia
gedragen onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Inneke Bouterse
Inneke Bouterse - straks moet je 'm schreeuwen
Laatst kwam er dus een of andere hork naar me toe, duwd een drankje in mijn hand en zegt vervolgens "Ik ben dus Boudesteijn! Naam svp goed onthouden want straks moet je 'm schreeuwen." Wat een klootzakken bestaan er toch!
Laup Trellih
Laup Trellih - masturberen
Een man, gezeten aan de bar, leest het volgende bord met aanbiedingen: - Bier: 2 euro - Sandwich met kip: 4 euro - Masturberen: 15 euro De man twijfelt een beetje over dit aanbod, de dienster bekijkend, super aantrekkelijk met zwarte haren achter de bar. Na even getwijfeld te hebben vraagt hij haar : "Heu, die masturbatie, doet gij die?" Met een geile blik en een zwoele stem antwoordt zij: "Jazeker, mooie jongen." "Goed", zegt hij, "wilt ge uw handen dan eerst goed wassen, want ik wil een sandwich met kip."
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - raadsels
Wat is het toppunt van dankbaarheid ? Een kittelaar die terug kietelt. Wat is het moderne woord voor "aftrekken" ? Voorhuid-jogging.
Van Bafdonk
Van Bafdonk - plassex
De ene vriend vraagt aan de andere vriend: “Hoe is het tegenwoordig met je sexleven?”“Ach man,” zegt de ander, “ik heb tegenwoordig alleen nog maar plassex!”“Plassex?”, vraagt de eerste. “Ja man”, antwoordt de tweede, “elke keer als ik er over begin, gaat ze direct lopen zeiken!”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook