This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Casandra
Casandra - 1 Item
Op aandringen van mijn cursusleider plaats ik nu toch maar een advertentie, in de hoop een man te vinden, die me kan vermaken en liefhebben. ik ben niet zo kieskeurig, ik val ook zeker niet op uiterlijk, als je er maar verzorgd uitziet, dat vind ik wel belangrijk.xx Casandra
Casandra
slip
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Wim van Beffum
Wim van Beffum - op het naaktstrandje
Zo was ik woensdag j.l. nogmaals op het naaktstrandje en weer geen politie gezien,gezien! Hoewel ik en mijn vrouwtje hierheen komen voor de rust en totaal geen seksuele handelingen uitvoeren vind ik het spijtig dat er dan toch nog personen zijn die moeten staan masturberen!! Ook heb ik een aantal homo's gezien die andere dingen deden,maar dat raakt ons niet want wij respecteren ieders mening en geaardheid. Ook hebben wij er ook geen moeite mee dat er personen zijn die regelmatig voorbij wandelen. Waar wij echter niet vrolijk van worden is van die mannetjes die voor je neus staan te masturberen en je ook nog eens proberen onder te spuiten. Wij hebben nu met elkaar afgesproken dat als er iemand te dicht bij komt wij ons direct aankleden en verder gaan. Het zijn wel dit soort individuen die alles kapot maken voor anderen!
Xandra
Xandra - lippen
Weet je hoe een bevalling aanvoelt ? Moet je je lippen eens over je hoofd halen.
Hendrikus
Hendrikus - Schwartz
Een lijkschouwer was 's avonds nog laat aan het werk in het mortuarium. Het is zijn taak om de doden vr ze worden begraven of gecremeerd, te onderzoeken. Toen hij het lichaam van meneer Schwartz onderzocht, deed hij een verbazingwekkende ontdekking. Schwartz had het grootste geslachtsdeel, dat hij ooit gezien had. "Het spijt me, meneer Schwartz", zei hij "maar zo'n lichaamsdeel moet voor het nageslacht bewaard worden."Hij pakte zijn ontleedmes en ontdeed de man van zijn ontzagwekkende leuning. Hij stopte het in zijn koffer en nam het mee naar huis. De eerste aan wie hij het liet zien was zijn vrouw."Ik moet je iets ongelooflijks laten zien", zei hij en opende zijn koffer. "Oh, mijn God!" riep zijn vrouw uit "Schwartz is dood!"
Ron
Ron - kanibaal
Wat is het toppunt van vertrouwen ? Je laten pijpen door een kannibaal.
Elmer
Elmer - irritante reclame van Carglass
Wat een irritante reclame van Carglass zeg. Ik hoop dat die Paul van Carglass onder dwang eens de bikkelharde tamp van zijn gay collega monteur in zijn ARIE geperst krijgt! Terwijl hij om hulp schreeuwt word hij dan bruut anaal verkracht, zo ervaart de KNAAP zelf ook eens hoe het is als een sterretje een barst en uiteindelijk een rondje wordt! Misschien dat ie dan eens een keer zijn kop houd!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook