This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kimmy
Kimmy - 1 Item
hey leuke Hollandse mannen mijn naam is Kimmy en ik ben opzoek naar een leuke blanke vent waarmee ik lekkere sex kan hebben en later misschien wat uitbouwen samen! Ik zoek perse een Hollandse man omdat ik heb ervaren dat donkere mannen weinig respect hebben voor vrouwen. Ben jij een leuke blanke vent en wil je een keer een lekker van bil gaan? , reageer dan snel...
Kimmy
stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Elizabeth Jean Poepjes
Elizabeth Jean Poepjes - scheer al jaren mijn schaamstreek
Hey jij daar met je lekkere TOLLIE! Ik scheer al jaren mijn schaamstreek met de scheercreme van venus,deze creme is dan wel speciaal bedoeld voor vrouwen maar ik heb hem ooit eens even geleend en ben overgestapt,het bevalt primma.Het beste is een mesje gebruiken van gillete exel deze heeft een rubber stripje die de haren zeg maar recht overeind zet voordat die afgeschoren worden.Tuurlijk maak je wel eens een foutje dat je je eigen snijd pijnlijk en kan flink bloeden zo`n klein wondje,goed droog maken geneest vanzelf.Ingegroeide haardjes ontstaan door tegen de haargroei in te scheren,bijna onvermijdelijk omdat die haartjes alle kanten opgroeien.Ik scheer ook voor dat ik een douche neem dan komt de huid meestal gelijk tot rust door het warme water,zelde heb ik last van iritatie of dergelijke problemen.;)
Bas Gitaar
Bas Gitaar - vaticaan
Heb je als kind behoefte aan wat aandacht van een oudere man? Sms dan VATIC-AAN naar 6969 voor een leuke pastoor in jouw buurt!
Frank Fukking
Frank Fukking - sick bastard
Being a modest man, when I checked into my hotel on a recent trip, I said to the lady at the registration desk: “I hope the porn channel in my room is disabled?” To which she replied: “No, it’s regular porn, you sick bastard!”
NICO
NICO - 16 jaar
Jan wordt 16 jaar en vader zegt: "Zo jongen nu hoor je bij de grote mensen". Omdat hij geen kadootje heeft zegt hij: "Heb jij eigenlijk al eens een wippie gemaakt?" "Nee pa", zegt Jan. "OK" zegt pa, "hier heb je vijftig gulden, ga maar naar de hoeren, dan hoor je er echt bij". Binnen 20 minuten is hij echter weer terug. Zegt z'n vader: "Hallo, jij bent in die korte tijd nooit bij de hoeren geweest". "Klopt, ik kwam op de galerij oma tegen en die vroeg waar ik heenging. Toen ik dat verteld had zei ze dat ik daarvoor niet naar de hoeren hoefde, maar dat zij dat ook wel aan mij kon leren. WAT? zegt z'n pa, heb jij met mijn moeder geneukt??? Nou en, zegt Jan, jij doet het toch ook met de mijne!
Dakota
Dakota - een komkommer
Waarom zit er in een komkommer zoveel zaad? Hij wordt maar 1 keer per jaar afgetrokken….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook