This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

April
April - 1 Item
Het is prettiger masseren als iemand geen kleding aanheeft. Inderdaad is het wel de gewoonte een handdoek over iemands billen of kruis te leggen. Ik beschouw dat als netjes. Maar zal geheel aan degene zijn die masseert...ik zou gewoon doen waar je je prettig bij voelt.
April
Discoslip
Thong
€ 23,00
€ 11,00 / 
€ 10,00 / 

Comments

Jacco Groningen
Jacco Groningen - Hole in one
Een middagje zaken doen met de jongens, noemen ze dat zo tegenwoordig... Gewoon ordinair neuken zul je bedoelen, een hole in haar reet neuken, dat doen ze hier. Een gangbang met 18 holes!! Geniaal die gasten!
Doktor Hans
Doktor Hans - de doktor heeft antwoord
Het wit in je onderbroek is 'witverlies'. Dat is iets heel natuurlijk. Het is een normale afscheiding van de vagina. De hoeveelheid is wisselend van meisje tot meisje. Gewoonlijk is witverlies kleurloos tot wit-geel en ruikt het zacht. Je kan inlegkruisjes gebruiken die het witverlies opvangen, maar dat hoeft van mij niet. Dat gaat n.l. ten koste van jouw aroma…..
Peggy Mc Intieggart
Peggy Mc Intieggart - heet gezelschap
HOI! Ik heb nog steeds een kleine (geschoren) poes en ben op zoek naar heet gezelschap in de avond in het weekend. zoek man zonder kinderen graag met foto en eerlijke info ben serieus opzoek. misschien ook voor relatie, kan bezien worden verder het liefst uit omg soest/utrecht -xxx-
Milo
Milo - Massage...
Zij begon me steeds hoger te masseren, en haar vingertoppen beroerden hierbij af en toe mijn witte tienerslip. Door het genot tekende zich een natte plek af in mijn slip, Zij had dit zeker gemerkt, maar maakte hierover geen opmerking, ze keek mij wel heel liefdevol en geil aan, zij genoot zeker ook van mijn aanwezigheid. Zo nu ga ik je een volledige lichaamsmassage geven. Trek je badmantel maar uit en ga maar op de tafel liggen op je buik en trek je behaatje uit, zodat ik lekker je rug kan masseren, je slipje mag je nog aanhouden indien je te verlegen bent. Met een geurende olie begon ze mijn schouders en bovenrug een heerlijke beurt te geven, ik was nu eindelijk totaal ontspannen.
Delmira
Delmira - Verticale (naakte) brug!
Hallo allemaal! Ik kom uit Hongarije en sinds 1 jaar doe ik ook aan paaldansfitnes! Polégym is een combinatie van kracht- en figuurturnen/fitness gecomboneerd met aerobicoefeningen waarbij de beoefenaar verschillende figuren uitvoert en de hand(en), arm(en) en voet(en) de enige steunpunten zijn met de Verticale (naakte) brug!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook