This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Shanna
Shanna - 1 Item
Hey jonge kerel....! Ik ben Shanna en ik wil graag regelmatig sex met een jongere man.ik ben woonachtig in amsterdam en heb een eigen appartement.ik woon dus alleen en kick gewoon een beetje op jongere mannen,dat lekkere jonge lichaam en nog een lekkere bos haar en vooral het zin in sex hebben trekt mij enorm aan?dus heb je intresse in mij?laat dan wat van je horen. xxx Shanna
Shanna
trendy slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

AD
AD - frikandel
Meisjes zijn net frituurpannen... ...voordat je het weet ligt de frikandel erin
Jacco Groningen
Jacco Groningen - hotel De Blanke Sabel
Inmiddels hadden mijn slipjesvriendin en ik al een jaar verkering en met ons weekendje naar hotel De Blanke Sabel besloot ik haar voor te stellen om me eindelijk eens een keer te pijpen. Ik had daarom condooms gescoord in alle kleuren en smaken. Zij vond het leuk en vond ook wel dat het na een jaar verkering wel tijd was. Het was prima, maar voelde niet zoals ik het kende, maar aan de andere kant was ik al meer dan een jaar niet oraal bevredigd en dus was het goed!
Bernhard
Bernhard - dood ga
Als ik later dood ga wil ik terug komen als de kut van mijn vrouw. Dan zie ik mijn vrienden ook nog eens!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - huwelijk
Het huwelijk is frustrerend. Het eerste jaar spreekt de man en luistert de vrouw. Het tweede jaar spreekt de vrouw en luistert de man. Het derde jaar spreken ze beiden en luisteren de buren.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook