This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Conny
Conny - 1 Item
Hoi lekkere pannekoeken.... Ik ben Conny; ben werkzaam in een instelling voor gehandicapten en doe dit met veel plezier. Altijd ben ik al gevallen voor oudere mannen. en via deze sympathieke weg zou ik graag in contact komen met iemand die voor een jongere vrouw valt. Misschien heb ik dit van huis uit meegekregen. mijn ouders schelen ook 35 jaar en ik ken niet 1 stel dat nog steeds zo gelukkig is als die 2. Dus bestel snel een gedragen slipje van me en ik neem contact met je op......dikke kus!
Conny
trendy slipske
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Suze Broeks
Suze Broeks - Size does matter actually!
Size does matter actually. Ik heb een vriend (AAD) met een vrij kleine penis. Ik vrij supergraag met hem als hij hier weer eens een slipje heeft besteld. En ook zou liever hem hebben dan een klant met grotere penis (FLOYD) . Maar je moet wel meer je best doen om het te kunnen voelen. Er zijn trucjes die je jezelf dan aanleert. Benen iets buigen, bekken wat kantelen, knieën optrekken etc. Lekker toch?
Ed
Ed - stijve
Het leven is net als mijn stijve... Keihard maar altijd te kort.
Harry Prick
Harry Prick - koffie
Dit meisje vroeg laatst aan me: : Wil je nog een kopje koffie? Ik: Nee, bedankt, als ik koffie drink kan ik niet slapen. Conny: : Bij mij is het precies andersom, als ik slaap kan ik geen koffie drinken, laatst heb ik ook al geen been dichtgedaan......
AD
AD - prijzenfesitval!
De BH's waren €10 nu €15 - de slipjes €15, nu €10 en de lakens € 20 toen €15 nu €25,- ... CONCLUSIE: de BH's gaan omhoog de slipjes omlaag en de lakens op en neer.......
Hettie Pohlkampf
Hettie Pohlkampf - geboren in Polen
Hallo ik ben geboren in Polen en woon nu 5 jaar in Nederland. ik werk graag een beetje bruin bij. Dus wel anaal maar geen zoenen! Interesse? vraag mij!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook