This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lena
Lena - 1 Item
Hai mijn naam is lena, ik werk als verkoopster in een kledingwinkel. ik hou van winkelen, naar de sex-cinema,erotische verhalen lezen, brute worsten koken en uitgaan naar parensauna's. ik ben helaas steeds de verkeerde mannen tegen gekomen, en wil nu zo eens proberen of het via een gedragen onderbroekje een kans van slagen heeft. ben jij verzorgd, zie je er goed uit, ben je een beetje spontaan en houd je ook van sex-reizen naar het verre oosten? dan hoop ik van jou te horen! x lena
Lena
gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Tepeline Sheen
Tepeline Sheen - verschil tussen een TAMP en een vinger
Het verschil tussen een TAMP en een vinger in je anus? Een vinger is echt anders hoor! Persoonlijk irriteert zoiets me alleen maar onder de seks, 1x bleef een jongen (ED) maar over mn anus strelen enzo…… onder het batsen had ik echt zoiets van wanneer hou je daar nou eens mee op?? Maar ja, dat vind ik dan weer zielig om te zeggen. Maar met een lekkere TAMP is het inderdaad anders ,dat is gewoon geil om dat je vriend te laten mogen doen.. Want vinger of een TAMP ik vind het eigenlijk allebei niet zo lekker… (gewoon het idee al om in je POEP gebatst te worden, BAH)
Ed
Ed - 3,6 seconden..
Aangenaan, ik ben ED, ik ga van 10 tot 20 cm. in 3,6 seconden... !
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - gouden plak
Hoera! Nederland heeft weer een gouden plak binnen! Erika Terpstra bij het lopend buffet!
Gordon
Gordon - lullen
Ik heb altijd al een goeie babbel gehad,” “Mijn vader zei het vroeger al: “Jongen, met lullen verdien jij later je geld.” Tegen mijn zuster zei hij precies hetzelfde. Maar die heeft het toch een stuk makkelijker gehad dan ik…”
Elmer
Elmer - vlak bij het ZIGGO-DOME
Hey TOPPERSl, gisteren een GEDRAGEN SLIPJE opgehaald in een flatje vlak bij het ZIGGO-DOME opgehaald. Het meisje hierboven deed zelf open en ik zag dat ze redelijk klein en slank was. Ik vond haar meteen sympathiek! Na afgesproken te hebben dat we verder in het Duits zouden communiceren, moest ik mezelf wel eerst wassen waarna ik (naakt) terugkwam in een keurige ontvangstruimte. Ik ga geen chronologische weergave geven van wat er allemaal gebeurd is, maar het pijpen was extreem goed, misschien af en toe iets te wild, maar ja, wat wil je dan; ze heeft wel aan het WK meegedaan! Ze vroeg me overigens wel om aan te geven hoe ik het wilde (een pluspunt!). Het ne#ken ging wel wat moeizaam omdat ze bang was dat mijn formaat haar zou bezeren. Uiteindelijk viel dat toch wel mee want ik ben toch vrij diep in haar klaargekomen. Tongzoenen doet ze uitstekend; een klein tongetje, maar o zo heerlijk. Ze liet zich verder graag beffen, maar ik had het idee dat ze zich tijdens de likpartij schaamde dat ze zelf niet actief was (STANDJE 68), en als dat zo is, is dat natuurlijk ook een vet pluspunt! En als ik dit zo allemaal opschrijf, moet ik toch achteraf constateren dat het alles de contouren van een GFE had. Herhalingsgevaar? Ja, toch wel hoor! YOLO toch?? (you only live once!)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook