This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rashel
Rashel - 1 Item
Hoi hoi ik ben Rashel en ik ben naarstig op zoek naar en stoere man. Wat versta ik onder stoer, een lekkere grote pik met haar op je zak en je ruikt sterk (liefst naar drank en sigaren, maar naar poep mag ook). Haha dat valt mee he? , wel heb ik nog een andere eis die je moet bezitten. Ik wil je helemaal voor mij alleen, en niet dat je nog andere vrouwen er op na houdt. Je moet dus wel monogaam zijn en mij dus trouw kunnen blijven (je mag nog wel naar een sexbios als je met mij bent want daar gebeurt toch niets..). Zie je dat wel zitten en deins je er niet voor terug om mij minimaal 1 keer per week te vingeren, mail deze lieve dame dan snel voor een gebruikt onderslipje..XX Rashel
Rashel
gebruikt onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - Parkeerplaatsen
Parkeerplaatsseks is de laatste jaren heel populair geworden. Op zulke parkeerplaaten kan je n.l. gratis seks beleven met vrouwen, mannen en stellen en soms komen er ook echte prostituées die (helaas) geld vragen! Om duidelijk te maken dat je op zoek bent naar seks:Plaats ik altijd een krant voor mijn voorruit en laat ik mijn pinkers knipperen! Ook knipoog ik altijd naar diegene met wie ik seks wil! Succes alvast, misschien zie ik je nog wel!
Peter Reetveter
Peter Reetveter - rood staan
Wat is het toppunt van impotentie ? Rood staan bij de spermabank.
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem)
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem) - thee
Er is een nieuw merk thee voor homo's: Pick-Lick thee, mmm lekker!
Dora
Dora - herfst
Wat is het toppunt van de herfst ? 's Morgens wakker worden met je eikel in je bed.
Elmer
Elmer - mag je vrouwen dan ineens geen vieze slet of hoer meer noemen
Tja, mag je vrouwen dan ineens geen vieze slet of hoer meer noemen wanneer je seks met haar hebt? Dat is afhankelijk van de vrouw met wie je vrijt. Niet iedere vrouw zal hiervoor open staan en het is daarom belangrijk om dit te testen. Noem haar een keertje sletje tijdens de seks. Reageert ze hier goed op, dan kun je verder gaan. Merk je dat ze het niet fijn vindt, houd het dan bij de lieve dirty talk (zoals FOEFJE)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook