This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

JO
JO - 4 Items
Hallo,fijn dat je even tijd neemt om mijn advertentie te lezen. ik ben joliena, voor vrienden en vriendinnen is het afgekort jo.ondanks dat ik mijn leven goed op orde heb mis ik toch weer dat speciale gevoel van die een man,een man die mij weer vlinders in mijn buik kan laten voelen.iemand die verder wil kijken dan een one night stand met 2 keer klaarkomen want dat zoek ik niet en het heeft dan ook geen zin om te reageren als je dat zoekt. wil je mij leren kennen of meer van mij weten dan kan je mij een leuk mailtje sturen met een origineel verzoek voor een gebruikt slipje...... groetjes, joliena
JO
slippie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
JO
nighty
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
JO
friends
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
JO
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - massages aan rijpe geschoren vrouwen
Hallo, ik geef de laatste tijd steeds vaker massages aan rijpe geschoren vrouwen. Mijn behandeling duurt wel 4 uur, waarbij je lichaam volledig gemasseerd wordt met hete oliën. Geen enkel plekje wordt onberoerd gelaten, zelfs je vagina niet. En dat is nu net de bedoeling van de massage. Doordat je op iedere vierkante centimeter van je lichaam wordt aangeraakt, wordt je meer bewust van je lichaam en je gedachten!! Doen dus!
Maarten
Maarten - palestijnse opblaaspop
Een vent loopt een sexshop binnen en vraagt aan de bediende achter de toonbank: "Goeiedag, ik zou graag zo'n lekkere opblaasbare sex-pop kopen." Waarop de bediende zegt: "Geen probleem meneer, we hebben Hollandse poppen, Duitse poppen, Engelse poppen en zelfs Palestijnse poppen, maar die Palestijnse zijn iets duurder..." Waarop de klant vraagt: "Waarom zijn die Palestijnse poppen dan duurder?" De bediende: "Omdat die zichzelf opblazen!"
Cody Callison
Cody Callison - olympische spelen in Sochi
Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen, ik weet alleen dat jij wel erg veel op deze site komt. Zoveel zelfs dat ik een beetje aan mezelf ga twijfelen. Want laten we wel zijn, ik lig meestal als eerste op bed, en dan ben jij dus hier nog je gerief aan het zoeken. Dus heb ik besloten niet langer aan mezelf te twijfelen en heb besloten het heft in eigen hand te nemen. Ik weet dat ik wellicht niet altijd even aanwezig ben geweest op sexueel gebied tussen ons. Dus ik zal er wat aan gaan doen en wel tijdens de olympische spelen in Sochi ! Ik zeg dan tegen iedereen: Hey lekkere tampert van me! Waar een weg is, is een willetje, DUS slik je blauwe pilletjes en wees in godzaam stilletjes………
Analia
Analia - 10 lullen
Wie van de aanwezigen weet hoeveel 10 lullen kosten ? antwoord: 20 ballen.
AD
AD - opblaasbare poppen
Hallo gasten, naast alle pillen en poeders verkoop ik nu ook opblaasbare sextoys. Als je bijvoorbeeld (zoals ik) van bejaarde vrouwen houdt, kun je jouw hart ophalen met een opblaasbare pop in de vorm van je oma. Er bestaan niet alleen oma- dildo’s, maar ook opblaasbare poppen in de vorm van dieren. Vooral boerderijdieren zoals schapen, geiten, koeien en varkens doen het goed op dit vlak. Al mijn opblaasbare dieren hebben standaard een gaatje onderaan de staart. Zelf heb ik een opblaasbare koe die loeit als ik mijn leuter in haar achterwerk steek.. Geil toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook