This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tanja
Tanja - 1 Item
Hallo, ik ben tanja, een rustige vrouw met een zeer klein gaatje,maar die hebben de meeste vrouwen denk ik wel. Ik ben 28 jaar en woon in apeldoorn. Ik ben zeer levenslustig en ben getrouwd geweest maar heb nu al een aantal maanden de officiële scheiding achter de rug. De nodige downs heb ik wel gehad en ben nu op zoek naar een fijne man om lekker mee te masturberen op de bank. Zo'n man die hem er het liefst tot zijn horloge insteekt. Ik heb heb er trouwens geen problemen mee als jij darmproblemen hebt.... Xx Tanja
Tanja
eat this!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - diarree
Het is bruin, en glibbert langs je been omhoog ?? antwoord: diarree met heimwee!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - Dildo
Er komt een vrouw bij de dokter en begint te vertellen: "Ik was thuis met mijn dildo aan het spelen en heb hem toen naar binnen gedaan, toen ik klaar was, kreeg ik hem er niet meer uit!" De dokter trekt, draait en doet van alles met de dildo, maar krijgt hem er ook niet uit! "Sorry mevrouw, ik krijg hem er ook niet uit, maar ik heb hem wel zo kunnen draaien dat je de batterijen kunt vervangen!"
Bernhard
Bernhard - schaamluis
Hoeveel poten heeft een schaamluis? antwoord: Vijf, n.l. . Vier om te lopen en één om z'n neus dicht te houden....
Mevrouw Jansen
Mevrouw Jansen - familieverhalen over moeder en zoon
Dag allemaal! Ik lees af en toe hier de verhalen en ik houd vooral van de familieverhalen over moeder en zoon. Ik fantaseer dan altijd over mijn eigen zoon, Een fijne jongen, net 17 geworden, en ik vraag me dan altijd af, of ik dat ook zou willen, Sexen met mijn eigen zoon, het lijkt me toch wel wat bijzonders!!
Pennelope Jimenee
Pennelope Jimenee - We zijn allemaal mensen
Hallo beste mensen. Ik ga hier geen lang verhaal houden. De meeste zullen weten waarom ik hier ben omdat ze hier zelf ook voor zijn. We zijn allemaal mensen en we voelen allemaal het verlangen naar sexuele intimiteit. Ook als je wat ouder wordt gaat dit niet weg. Nu heb ik alleen het \'\' probleem\'\' dat ik op jongere mannen val. en dat valt moeilijk zo 123 aan je vrienden uit te leggen. Dus heb ik besloten om het via deze weg te doen. Dus geen relaties.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook