This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Elenore
Elenore - 4 Items
Hi, ik ben , ben 28 jaar en single. Ik ben gek op erotiek in sauna's. Ik geil zowel op mannen als vrouwen en ook op stellen. Neem me gewoon een keer mee naar huis en stel me voor; ik heb nog nooit nee gehoord.. Langs deze weg zoek ik dus leuke mensen die zin hebben in ongeremde en wilde sex! Denk je dat je mij kunt temmen? Stuur me dan een mailtje voor een lekker slipje xxx Elenore
Elenore
stout slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Elenore
hey bitch!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Elenore
whaha
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Elenore
lekker kontje!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Bemadette
Bemadette - inboorling met een peniskoker
Dag allemaal! Voor een presentatie heb ik nu nog een mooi plaatje nodig van een inboorling met een peniskoker. Moeilijk te vinden, zelfs met google!! Heeft misschien iemand van jullie een foto in zijn collectie zitten van bepeniskokerde inboorlingen? Het is serieus bedoeld en er wordt zeker geen negatief element toegevoegd in de presentatie!! Mail me ok??
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem)
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem) - second opinion
Een man heeft pijn met plassen. Hij is bang dat er iets niet in orde is met zijn prostaat. Hij gaat naar de dokter. Deze trekt een rubber handschoen aan en onderzoekt hem met een vinger in zijn anus. "Nou meneer, ik kan u gerust stellen. Uw prostaat is ontstoken, maar ik schrijf u wat pillen voor en dan is het binnen een week helemaal over." "Ja, maar dokter, ik zou graag willen, dat u mij met uw andere hand ook nog eens onderzoekt." "Waarvoor wilt u dat in 's hemelsnaam?" "Ja, ziet u, ik wil altijd graag een second opinion."
Hendrikus
Hendrikus - geven
Sex is een kwestie van geven en nemen, maar je moet haar alles geven wat ze maar nemen kan......
NICO
NICO - condoom
Wat staat er op de rand van een condoom ? Dan heb jij hem nog nooit helemaal hoeven uit te rollen.
Lola Priebke
Lola Priebke - ik zat in mijn string en bh-tje
Het was een warme zomeravond, de hele dag was het prachtig weer geweest, ik zat in mijn string en bh-tje op mijn balkonnetje te genieten van een wijntje met een onbestemd gevoel in mijn onderbuik. Ik streelde over het kruisje toen ik werd opgeschrikt door de telefoon. Met tegenzin stond ik op en pakte de telefoon, het was Gespert die vroeg of ik zin had om mee te gaan naar het strand. Ik zei hem dat ik eigenlijk best moe was, zegt ie dat ie nog een gedicht voor me heeft gemaakt: Roosjes verwelken scheepjes vergaan maar mijn DONG zal voor jou altijd omhoog blijven staan! LIEF HE??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook