This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Peggy
Peggy - 4 Items
Hallo lekkere boy...... Ben jij ook een happy single , maar mis jij ook dingen als vriendschap , warmte , lange ondeugende massages, passie, hartstocht en sex ? Maar zeker ook een een goed gesprek, diepgang, af en toe uit eten gaan, strandsex- en boswandelingen, een arm om je heen, sexbioscoopje pakken, wandelen, romantiek, die mooie ogen om 's ochtends tijdens het wakker worden in te kijken , spanning, intimiteit, een rustig avondje op de bank met een massagekussen, natuur, spiritualiteit, samen ondeugend en maf zijn, samen lachen... Koop dan snel mijn slipje… Groetjes Peg
Peggy
nat slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Peggy
slut
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Peggy
mijn vriendin !
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Peggy
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Tara Reijder
Tara Reijder - raadsel
What do you call a man who cries while he masturbates? A tearjerker.....
Ed
Ed - iets vies doen
Loopt een man over de wallen en vraagt dames of hij iets vies met ze mag doen. Een van hen neemt de uitdaging aan en gaat met de man naar een peeskamertje. Ga op het bed zitten met je ogen dicht, zegt de man, en niet kijken tot ik het zeg. De vrouw hoort kleding ritselen, een hoop gekreun en wederom kleding geritsel. Je mag weer kijken hoor, zegt de man. De hoer kijkt op en ziet de mangeheel gekleed staan. En dat vieze, wanneer komt dat dan, vraagt ze. Oh, zegt de man, dat heb ik al gedaan... Ik heb net je handtas vol gescheten.
Roy Revet
Roy Revet - burlen, kreunen, schreeuwen of gillen
Hey! Wie denkt dat burlen tijdens seks terug te voeren is op autonome dierlijke instincten, heeft het mis. Vrouwen blijken er althans een dubbele agenda op na te houden als het om burlen, kreunen, schreeuwen of gillen in bed gaat! Dit ter info!
AD
AD - suffe kunstvagina
Wat geef je mannen die werkelijk alles al hebben voor de feestdagen cadeau? Een opblaasbare erotische oma-pop natuurlijk. Het blijft me verbazen dat de vormloze suffe kunstvagina's die ik al eerder aan meerdere vrienden heb gegeven, ik vaak alleen nog terugzie aan de schouw in plaats van dat iemand er ooit ook daadwerkelijk mee gespeeld heeft……..
Laup Trellih
Laup Trellih - succesvolle man
Achter iedere succesvolle man, staat een stomverbaasde schoonmoeder....
Nancy Pattion
Nancy Pattion - een passende BH bij je slipje
Als je een kleine maat hebt, zoals dit meisje hier, is het sowieso veel gemakkelijker om een passende BH bij je slipje te vinden. Dat klopt toch niet helemaal: als je echt kleine borsten hebt zoals ik vroeger, vind je ook geen BH’s bij je slipjes. Tegenwoordig zit er in veel BH's zo'n vulling bij en dat wil ik al helemaal niet Ben geen barby!
Sissy Summer Lite
Sissy Summer Lite - een slipjesklant
Zo had ik laatst een slipjesklant maar die woonde nog thuis. Hij kon geen hotel betalen dus na flink wat zeuren spraken we een keer af, we hadden het al de hele week over sexuele dingetjes gehad.Hij wilde dus eigelijk wel snel seks met me en ik eerst ook maar toen ik dus bij hem thuis was haakte ik af... de laatste 10 minuten heeft hij me toch over weten te halen om hem te pijpen, ik was al de hele tijd bang dat zijn moeder dan binnen zou komen ofzo. Dus ik pijp hem eindelijk komt gvd zijn moeder ineens binnen... Wij dus snel naar zijn laptop kijken (er stond een film op) maar die stond nog op pauze...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook