This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Brandana Platjes
Brandana Platjes - 1 Item
Hoi iik ben Brandana uit Heemstede en ben al een tijdje opzoek naar een vent voor mij. Het is lastig om "op straat" een vent alleen voor de seks te vinden. De meeste mannen hier verwachten meer of ze zijn al bezet door een ander sletje waardoor ze het niet durven/willen. Dus vandaar dat ik de stap heb genomen om te gaan sexdaten via de verkoop van mijn gebruikte slipjes….! Ik heb niet echt een heel groot verlanglijstje, als je maar wel genoeg ervaring hebt en hygiëne is erg belangrijk! De laatste keer had ik iets met een darmpatiënt ,hij had wel humor maar de hygiëne was ver te zoeken.. Het maakt me helemaal niks uit wat voor haarkleur of clownkapsel je hebt, zelf verf ik me haar regelmatig alleen vind ik het echt een afknapper als een vent ook zijn haar verft. Dus mannen met geverfde haren hoeven niet te reageren! Ook al hoop ik wel dat er tenminste iemand reageert., Kuz Brandana
Brandana Platjes
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ray
Ray - raadsel
Wat krijg je als je een olifant kruist met een prostitué? Een tweetons hoer, die neukt voor een paar pinda's.....
AD
AD - laser jezelf...
Voor het knippen van je hoofdhaar ga je naar de kapper, voor het bleken van je anus ga je naar een kliniek; en voor het definitief ontdoen van overtollige schaamhaar? Daarvoor ga je inderdaad gewoon naar een fijn rustig plekje in je huis. Want met de nieuwe Venus CW-808 IPL-laserapparaten kan je thuis op eenvoudige manier je schaamhaar en al je overtollige konthaar definitief wegbranden……. (vanaf € 649).
Gé
Gé - Plasseks
Dag allemaal, hier een gewetensvraag. Ben jij plasseks gevend? (dit betekend dat je plast over je tegenspeler of plast solo) of ben je plasseks nemend?? (dit betekend dat er iemand over je heen plast, mannen en/of vrouwen)
Keith
Keith - raadsel
Wat is de overeenkomst tussen een bijziende gynaecoloog en een jonge hond? Ze hebben allebei een natte neus.....
Carlina de Brune
Carlina de Brune - een man naar het café
Er zijn slechts 2 redenen waarom een man naar het café gaat: Of hij heeft geen vrouw, of hij heeft er wel een!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook