This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Miss Slipfje
Miss Slipfje - 1 Item
Hallo lekkere stoute snifters ....... Ik bied vanaf nu mijn gedragen onderbroekjes aan, daarnaast zoek ik ook een lieve man die samen met mij oud wil worden. Erotiek is nog altijd belangrijk voor mij in een relatie. Vrijen betekend voor mij lief zijn voor elkaar, knuffelen, pijpen, beffen, anale pentratie en zachtheid. Elkaar respecteren en liefhebben dus! Dikke Kussz, Miss Siipfje..
Miss Slipfje
nat broekje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - ROEMENIE .nl
Gisteren, na wat KERSTBOMEN bekeken te hebben, maar weer een spetterend bezoek aan dit meisje hierboven gebracht om een lekker GEDRAGEN SLIPJE op te halen! Oempf, wat is zij toch een heerlijk geil seksdiertje. Ik ben in geen tijden zo ontzaglijk ver vanuit mijn tenen klaar gezogen. Volgens mij heeft ze een zwarte band in pijpen! Jammer dat ze volgende week alweer terug gaat naar ROEMENIE maar wel begrijpelijk natuurlijk, haar moeder is ernstig ziek en die moet ook verzorgd worden, toch? Ze beloofde mij wel dat ze begin januari terugkomt dus ik ben alweer aan het sparen. Dit meisje staat voor mij na dit bezoek in mijn top 3 van PIJPKONIGINGEN ! YOLO toch?? (you only live once!)
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - kom zo!
Bouwvakker op de vijfde verdieping heeft een zaag nodig, maar kan geen vinden in zijn buurt. Hij kijkt naar beneden en ziet een collega staan die wel een zaag heeft. Hij roept naar de collega, maar die kan hem niet horen. De man op de vijfde besluit om via gebaren zijn collega duidelijk te maken dat hij de zaag nodig heeft. Hij wijst naar zichzelf betekenend ik. Met behulp van handen en voeten en zaagbewegingen maakt hij de man beneden duidelijk dat hij de zaag nodig heeft.De man beneden knikt begrijpend, laat zijn broek zakken en begint zich ter plekke af te trekken en komt klaar. De man op de vijfde rent naar beneden en zegt woest: Mafkees, waar ben je meebezig? Ik vroeg je om de zaag! Andere man zegt Ja dat weet ik, Ik zeg alleen maar dat ik zo kom.
Bernhard
Bernhard - woip
Wat is een WOP-relatie ? Wippen Ontbijten Pleite.
Froukje de Foef
Froukje de Foef - foef-spieren
Tja, als ik de hand aan mezelf wil slaan gebruik ik altijd dildo's. Met alleen je vingers raak je toch niet helemaal waar het om gaat?? Dat is wel leuk voor voorspel, maar als ik op gang ben heb ik wat meer nodig. Ik gebruik ze ook vaak zelfs als iets om even mijn foef-spieren mee te oefenen hoor!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - tiener
Wat is een "Tiener" ? Een meisje dat oud genoeg is om zich aan te kleden na een feestje als ze zich tenminste kan herinneren waar ze haar kleren heeft gelaten.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook