This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ronnie en Lau
Ronnie en Lau - 1 Item
Je bent hetro maar nieuwsgierig hoe het is om door een ervaren man en een sexy vrouw gemasseerd te worden. Kom dan eens gezellig langs om lekker te genieten van een heerlijke ero-massage! Ik, een leuke nette man, en mijn sexy vrouw kunnen jou ontvangen in Deventer. Wij kunnen jou zowel overdag als avonds ontvangen behalve op zondag. (dan werken we niet!) Discreet, betrouwbaar en geen fin. bedoeling! Mail voor een lekkere afspraak , als het niet te ver is dan kunnen we eventueel ook naar jou toekomen… Groetjes !
Ronnie en Lau
onderbroekske
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Monique Arcie
Monique Arcie - GEILE SLIPSNIFTERT
HEY GEILE SLIPSNIFTERT! Gebruik in deze dure tijden, net als ik, het toiletpapier toch aan beide zijden! Ik zeg: YOLO!
Harry Prick
Harry Prick - frans Bauer
Frans Bauer komt bij Dokter Hans en hij vraagt: "Goh, Frans, hoe is het nou?" Frans: "Niet zo goed dokter, ik heb net te horen gekregen dat ik Aids heb." Dokter Hans: "Nou, dat klinkt in ieder geval al een stuk beter dan je laatste cd!"
James
James - 132
De totale leeftijd van de vrouwen waarmee ik geslapen heb is 132. Dit zou veel indrukwekkender zijn als het meer dan 2 vrouwen waren..
Hendekie Kamili
Hendekie Kamili - bedankbriefje voor het slipje
Laatst ontving ik van een vaste klant een bedankbriefje voor het slipje maar hij schreef ook nog: een dikke lul, een natte kut, de 1 is stijf en de ander stinkt………..Nu is mijn vraag: is dit soms complimenteus bedoeld??
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - eetstoornis
Een man loopt de spreekkamer van een dokter binnen. In zijn neus heeft hij een komkommer, in zijn linker oor een wortel en in zijn rechter oor heeft hij een banaan. Hij vraagt aan de dokter: "Wat zou me mankeren?" De dokter antwoordt: "U eet niet op de normale manier."
Gordon
Gordon - boerinnenbond
Een stel uitgelaten dames van de boerinnenbond gaat met een prachtige boot op een tweedaagse Cruise. Aan boord worden zij welkom geheten door een officier in gala-uniform. "Welkom aan boord, mevrouw", heet de man iedereen welkom. "Dank u wel, kapitein", zegt een boerin. "Ik ben geen kapitein", zegt de man, "Ik ben de dek-officier." "Kijk es aan", zegt de boerin, "we gaan hier helemaal niets te kort komen!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook