This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zara Gloverts
Zara Gloverts - 1 Item
hallo mannen. Ik zoek voor a.s. zaterdag 3 mannen voor een gangbang van ca 2 uur. Locatie hiervoor zal zijn in een hotel in midden NL. Verdere details via de telefoon. Nummer staat in mijn slipje... Voor deze 2 uur vraag ik nu wel een kleine vergoeding! Ik hoop snel van jullie te horen en een afspraak te maken. Zet als je belt wel even je nummerherkenning aan anders neem ik niet op. Zie ik je zaterdag? XX Zara p.s. geen adultnursing!
Zara Gloverts
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Doortje
Doortje - de vorm van de DONG
Hoi, de vorm van de DONG is op zich niet zo belangrijk, toch? Ze mogen, wat mij betreft, best krom zijn, of scheef, dat is helemaal niet erg. Er moeten alleen geen zachte knikjes inzitten. Dan klapt hij telkens dubbel bij het batsen. Te krom zodat hij niet goed glijd is natuurlijk weer teveel, maar ik kijk niet op een beetje scheef of krom. Recht is natuurlijk ideaal, maar dat is vooral omdat het mooi is….
Bas Gitaar
Bas Gitaar - wc-papier
"Hoe veeg jij je billen af?" vroeg ik laatst aan Ed: "Met mijn rechterhand natuurlijk." zei hij. Ik antwoordde: "Bah, ik met wc-papier."
AD
AD - massagekussen
Als je ’s avonds na zo/n gangbang weer eens last hebt van je teelballen , kun je natuurlijk je partner lief aankijken. Maar als de geliefde in kwestie inmiddels zelf ook pijn heeft aan zijn teelballen en de teelballenkrabber ook niet meer helpt dan kun je beter voor een professioneel Shiatsu massagekussen gaan met anale stimulatie…. Voor € 69 heb je er 1 (waarde € 179,90). En als je lekker samen wilt vibreren op de bank, dan neem je er gewoon 2 voor € 136 (waarde € 359,80)……… lekker toch?
Hendrikus
Hendrikus - andre rieu
André Rieu komt er op een gegeven moment achter dat elke keer als hij de viool bespeelt, hij een stijve krijgt. Zijn orkest is er inmiddels aan gewend, alleen als hij zich omdraait naar de zaal dan schrikken de mensen in de zaal zich wel en schaamt hij zich dood. Zo kan het niet langer en Andre stapt naar dokter Hans. "Tja, we zullen dit toch eens nader moeten onderzoeken. Kleedt u zich maar helemaal uit. De viool kan wel even op mijn bureau." En Andre legt zijn kleding op een stoel en staat spiernaakt voor dokter Hans."Hmm, niks aan de hand zo. Doet u nu eens de ogen dicht en denk aan de viool." Niks, helemaal geen beweging waar te nemen. "Hmm, kijk nu eens naar de viool." Weer niks. "Volgende stap. Pak de viool nu eens beet." Nog steeds niks. Dokter Hans snapt er niks van. "Speelt u nu eens een stukje." En prompt, als donderslag bij heldere hemel, produceert de violist een stijve van heb ik jou daar. "Ah, ik snap het al. U maakt ook kutmuziek.......
Gabrielle Spord
Gabrielle Spord - een waterstraal die je kont schoon spuit
Hey Hoppema! Er is nu ook een pot met een waterstraal die je kont schoon spuit. Ik zou deze nu niet meer gebruiken voor andere dingen waarvoor men een bidet gebruikt, zoals bijvoorbeeld om je voeten te wassen. Ps. het schoonspuiten van de anus door een krachtige waterstraal kan overigens bijzonder aangenaam zijn………

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook