This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Foxxy Brown
Foxxy Brown - 1 Item
Ik ben Foxxy een lekkere kinky, stoute, geile meid die dol is op seks en erotiek en alles erom heen. Een date met mij is echt een garantie voor ECHTE SEKS!. De locatie waar ik ontvang is lekker luxe zodat we optimaal van elkaar kunnen genieten. Extraatjes zoals plasseks geven vind ik erg lekker. Ik werk ook samen met meerdere collega`s die er ook niet vies van zijn…. Dikke Kus, Foxxy
Foxxy Brown
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Sophie van der Made
Sophie van der Made - Hier heb ik geen zin meer in
Waarom zou je niet mogen zeggen dat je iemand, die regelmatig mijn gedragen slipjes komt halen, lekker vindt? Waarom zou je niet iemand een smsje sturen wanneer je dit zelf zou willen? Ik heb namelijk geen zin in spelletjes! . Ik ben van mening dat als je iemand lekker vindt en het is wederzijds, dat je elkaar dan ook wilt horen aan de telefoon... Ik heb zojuist daarom een berichtje naar ene AAD toegestuurd waarin stond: Dit is de laatste keer dat ik als eerste contact met je opneem. Hier heb ik geen zin meer in...Tjakkaa! En daarna ook niets meer gehoord...Had ik eigenlijk ook wel een beetje verwacht, maar ik verdien een man die zegt dat hij mij lekker vindt, toch?
AD
AD - LIJF
Dingen die je eigenlijk niet nodig hebt, zijn vaak ook minder esthetisch verantwoord, ooit opgevallen? Tepels van mannen, okselhaar en een weelderige pluk zuurkool van vrouwen, om zomaar 's wat voorbeelden te noemen. Alleen aan de twee laatste kan je daadwerkelijk zelf wat doen. Haal daarom de minder gewilde schaamhaar- lokken weg met zes IPL-behandelingen bij Beauty Salon Lijf (vanaf € 129).
NICO
NICO - deep shit
Wat is de overeenkomst tussen beffen en de maffia? One slip of the tongue and you're in deep shit.
Rob & Marc
Rob & Marc - schrijfmachine
Net getrouwd stel. Duiken in bed. Zij kijkt onder de dekens, waarop ze tegen haar man zegt: 'O, wat lief van je om mijn naam op je pielemoos te zetten.' Waarop die knul zegt: 'Je moest eens weten wat voor moeite ik heb gehad om dat ding in die schrijfmachine te krijgen....
Brooke Richardson
Brooke Richardson - oma onderbroek
Van onderbroeken kan je er nooit genoeg hebben. Ideaal aan de oma onderbroek is dat je lekker kan delen met je moeder én oma. Ben je een keer je ondergoed vergeten als je een weekendje naar huis gaat of zitten al je onderbroeken nog in de was? Geen nood, je pakt er gewoon eentje uit de kast van je moeder of oma. Dat lijkt me echt geweldig….
Lizette de Korff
Lizette de Korff - er zit een zetpil in uw oor.nl
Een slechthorende man komt bij de dokter en klaagt over zijn pijnlijke oor. De dokter zegt na zijn onderzoek: “Ik zie denk ik het probleem al, er zit een zetpil in uw oor!” Zegt de man: “Bedankt, dan weet ik gelijk waar ik mijn gehoortoestel heb gelaten!”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook