This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Caitlin van Achteren
Caitlin van Achteren - 1 Item
ik ben dus Caitlin een lekkere meid die er nog wel pap van lust. Ik weet wat ik wil, een sexvriendje heb ik nooit echt gehad maar daar ben ik dan denk ik ook nog niet aan toe. Wel geniet ik van het leven, alleen wil ik graag samen genieten alleen de juiste persoon heb ik helaas nog niet gevonden helaas dus hoop ik dat ik nu geluk heb misschien dat het jou leuk lijkt om met mij deze uitdaging aan te gaan. Misschien gaan wij dan samen leuke dingetjes doen en zo heerlijke tijd krijgen vol genotssappen XX groetjes Caitlin
Caitlin van Achteren
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Eloise Breudie
Eloise Breudie - DIKKE TAMPERT
Dag DIKKE TAMPERT! Kom jij toevallig uit Griekenland? Nee? Daar komen toch alle goden vandaan... ??
AD
AD - Secret Bra
Als je heel graag wilt dat mensen denken dat je geen beha aan hebt zijn er 3 mogelijkheden. 1) Je doet geen beha aan. 2) Je doet een grote wijde trui aan waardoor niemand zal denken dat er een lichaam in de trui zit, laat staan dat ze denken dat er een beha onder de trui zit. 3) Je doet een Geheime Beha aan. Kies of je één of twee van die beha’s wil: * € 12 voor een Secret Bra (waarde € 25) * € 19 voor twee Secret Bra’s (waarde € 50) De secret bra’s zijn er voor iedere cupmaat en je creëert er in één keer een mooi en vol decolleté mee. De siliconen geven je net dat beetje extra vulling waardoor je extra welgevormde borsten krijgt. Perfect dus voor een avondje uit in bijvoorbeeld dat strapless jurkje………..
Jacco Groningen
Jacco Groningen - madam
Hoe noemt men een moslim-prostitué? Een Ram-madam.
Marlies Ivanova
Marlies Ivanova - in de sauna
Laatst was ik weer eens bij ons in de sauna en zag daar Rob en Marc ook. Die komen daar blijkbaar eens per maand om lekker hun DONG uit de broek te laten hangen. Wat denk je wat? De vrouwen daar werken de DONGS één voor één nog af ook! Volgende maand ga ik zeker weer!
Gordon
Gordon - 25 euro
Een soldaat schreef een brief aan z'n vrouw en maakte daar een tekening onder. Hij schreef: 'Sorry dat dit geen echte Picasso is, maar de hoertjes hier bij de kazerne vragen veel geld.' Zij schreef terug: 'Betaal ze niet meer dan 25 euro....ik krijg hier ook niet meer!' ..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook